Jasa Angkutan Udara Pangalusna Ti Cina

Naha anjeun hoyong solusi OPTIMAL pikeun bisnis anjeun? 

Ieu, LEELINE SOURCING, a PALING TOP pausahaan sourcing. Henteu ngan ukur sumber tapi ogé pengiriman barang mangrupikeun KEUNGGULAN kami. Taun pangalaman geus nempatkeun kami diantara pausahaan TOP. 

meunangkeun 100% PRODUK kualitatif kalawan Pangiriman efisien. 

hawa angkutan barang

5000 +

Bingah Pelanggan

100k +

Paket Dihaturkeun

158 +

Nagara Urang Kapal

10 +

Pangiriman Udara Dihaturkeun


Leeline Sourcing Service Pilihan

ekonomis

ekonomis

Pilihan SHIPPING ekonomis kami nyaéta Biaya-Épéktip pilihan. Anjeun nampi harga anu TERMURAH sareng pengiriman anu sampurna.

Urang ngaropéa anjeun PAKEJET. indit. Pikeun kiriman cross-wates. Sareng ngangkut aranjeunna ka tujuan anjeun dina 7-15 dinten.

standar

standar 

Naha anjeun hoyong kirimkeun bungkusan kalayan AKURASI TINGGI tapi harga anu layak? 

Pilih urang RENCANA pangiriman standar. Ahli logistik kami mengklasifikasikan INVENTORY anjeun. Hapus barang cacad. Jeung nganteurkeun aranjeunna dina 3-5 poé. 

Penting

Penting

Pikeun bungkusan urgent, urang boga pilihan URGENT SHIPPING.

Tim logistik kami ngarangkep PRODUK anjeun gancang. Ngitung inventaris. Milih pilihan angkutan udara FASTEST. AND DUA poé cukup pikeun produk dugi ka lokasi anjeun.

Pangiriman Udara ti Cina

Barang Normal ku Pangiriman Udara

Barang Normal ku Pangiriman Udara ti China

Kami nanganan pengiriman barang Normal anjeun. Tim logistik urang kalawan gancang ngahartikeun timing hiber. Kumaha gancang anjeun bakal INVENTORI dikirimkeun? Sareng biaya anu pasti pikeun kiriman anjeun. 

Anjeun nampi PANGALAMAN SEAMLESS dina kiriman hawa kalayan biaya anu MAHUPUN. 

Over-gauge Barang ku Pangiriman Udara

Barang Over-gauge ku Pengiriman Udara ti China

Dupi anjeun gaduh produk badag-ukuran jeung diménsi luhur? 

Kami gaduh solusi pikeun éta. Ahli kami nerapkeun BEDA TEKNIK. Aranjeunna ngukur dimensi produk. Jeung milih nu Angkutan hawa pangalusna kalayan biaya pengiriman anu pangsaéna. 

Anjeun kéngingkeun BIAYA PENGIRIMAN anu kompetitif pikeun Barang anu langkung ageung. 

Barang picilakaeun

Barang picilakaeun ku Pengiriman Udara ti China

Nanganan barang picilakaeun nyaéta REAL KNACK. Tapi tim kami parantos dilakukeun sateuacanna. Kami nampi produk bahaya anjeun. Pilih pilihan angkutan udara anu pangsaéna pikeun pangiriman AMAN sareng Bobot-cimata harga. 

Produk anjeun bakal aya di lokasi anjeun kalayan NO BAHAYA.

Mitra Angkutan Udara

Rakan Angkutan Udara Internasional pangsaéna anjeun

  • SOLUSI PENGIRIMAN LENGKAP. Kami gaduh solusi pengiriman A ka Z pikeun bisnis anjeun. Ti ngajemput sareng ngabungkus dugi ka tujuan, urang gaduh sadayana. Anjeun bakal KANGGO pangalaman SEAMLESS
  • DIJAMIN PENGIRIMAN CEPAT. Pilihan kami anu béda-béda mutuskeun WAKTU. Tapi, ongkos kiriman kami MAMPULAH bari waktosna lumayan gancang. Anjeun nampi pengiriman anu paling gancang. Ngarasakeun kapuasan customer tinggi
  • FASILITAS REAL-TIME nyukcruk. Urang ngaktifkeun fasilitas Tracking. Anjeun nampi ID TRACKING sareng terang dimana pesenan anjeun. Éta pasti bakal NGABAWA langkung seueur konsumén yakin ngeunaan jasa anjeun
  • Kasalametan produk Anjeun! Kasalametan mangrupikeun prioritas urang. Kami henteu kompromi kana kaamanan. Pariksa unggal item. Sareng nganteurkeun aranjeunna kalayan kaamanan 100%. Ngarasakeun jasa pengiriman barang anu aman

Mitra Logistik Kami anu Dipercanten

Cina Wétan
KLM
PIL
Aramex
MSC
Saudia
Cosco pengiriman barang
maskapai délta

Aya masalah sareng Pengiriman ti Cina?

Leeline Sourcing Tiasa Mantuan!

Klién wareg kami

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
Mitra docshipper CCI 150x150 2
beelogistics docshipper 150x150 2
docshipper fschina logo pasangan 150x150 2
iban munggaran logo mitra docshipper 150x150 2
Nikos logistik logo docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klién Percanten LeelineSourcing

Kuring sumber sagala jinis barang pikeun perusahaan kuring sakitar 1 taun sareng Leelin. Aranjeunna ngagaduhan jasa anu saé, timna sopan sareng dipercaya. Kuring pasti nyarankeun anjeun damel sareng aranjeunna.

Levi

Kuring damel sareng Leelin salami 2-3 taun pikeun ngawangun merek kuring. Aranjeunna pariksa unggal item sarta ngalakukeun abdi pamariosan béa cukai asup ka gudang Amazon. Abdi bogoh jasa maranéhna, éta ngaheéat kuring loba waktu. Upami anjeun ogé ngembangkeun bisnis anjeun di China, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun lancar. 

Belinda

Gawe sareng Leelin leres-leres positip, aranjeunna jujur ​​​​sareng dipercaya. Kuring nyarankeun jasa maranéhna pikeun saha anu boga usaha anu kudu ngirimkeun produk ti china atawa perlu mariksa barang. 

nagen


Angkutan Udara: Pituduh Lengkep pikeun Pengiriman Barang Anu Mampuh

Angkutan udara gaduh DUA résiko. Hoyong terang éta RISIKO? 

  • Kadang-kadang henteu milih barang BAHAYA. 
  • Ieu mangrupikeun pilihan anu PALING MAHAL. 

Masih, anjeun di dieu! Éta hartosna anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan éta. 

Ahli kami di LEELINE SOURCING geus mantuan sellers ngajaga REPUTASI maranéhanana. Angkutan udara anu murah kami ngémutan palanggan anjeun. Anjeun nampi pangalaman SEAMLESS dina VERY pangalusna. 

Angkutan Maju nyaeta a DECISIVE pilihan. Utamana nalika anjeun ngirim ka luar negeri. 

jasa angkutan udara mana? Iraha? Kumaha? 

Naha anjeun hoyong terang ALL? Baca pituduh nepi ka ahir. 

Siap? Hayu angkat. 

hawa angkutan barang

Naon Angkutan Udara? Sareng Kumaha Gawéna?

Naon Air Angkutan

Sabaraha lami anjeun dina prosés SHIPPING? 

Naha anyar atanapi lami, anjeun gaduh pilihan SHIPPING anu béda. 

PENGIRIMAN Express biasana lumangsung ngaliwatan angkutan udara. 

Ayeuna, naon sabenerna angkot UDARA? 

Ieu mangrupikeun PROSES ngangkut barang ku udara. 

Bandara utama SIAP pikeun ngangkat penerbangan anjeun. Produk ngahontal pembeli ngaliwatan angkutan udara.

Ieu sababaraha titik anu béda pikeun terang ngeunaan angkutan udara. 

  • Shipper milih pengiriman barang hawa. 
  • Produk dibungkus. Shippers pariksa maranéhna beurat dimensi. Jieun aranjeunna siap pikeun pengiriman barang. 
  • Penerbangan angkat, sareng inventaris dugi ka tujuan. 

The shippers pariksa PRODUK dikirim ku hawa. Nganteurkeun aranjeunna ka konsumén. Ieu mangrupikeun pilihan pengiriman anu saderhana sareng CEPAT. 

Biaya pengiriman barang gumantung kana beurat anu tiasa ditagihkeun sareng dimensi produk. 

 Cara Gancang, Gampang sareng Murah pikeun Ngirim ti China 

Ulah ragu ngahubungan Leeline Sourcing iraha waé ngeunaan kiriman anjeun ti Cina.

Mangpaat Angkutan Udara ti Cina 

Mangpaat Angkutan Udara ti Cina

Anjeun pengiriman barang ti Cina? Pamaréntah Cina gaduh Sababaraha aturan. Tuturkeun aranjeunna. 

Tapi congrats. Anjeun masih gaduh sababaraha kauntungan nalika pengiriman barang. Ieu nyaéta: 

  • Ongkos Angkutan Udara Affordable 

Cina mangrupakeun nagara kalawan harga pengiriman barang pangalusna. Upami anjeun nganggap angkutan laut, ongkos angkutan laut mangrupikeun LOWEST. 

Sami manglaku ka produk shipped ku hawa. Ongkos angkutan udara anu SUPER AFFORDABLE tanpa kompromi dina Speed. 

  • Angkutan Udara Cina Mibanda Aksés ka Saluruh dunya 

Dimana anjeun badé ngirim produk? 

AS, Inggris, atanapi EUROPE? 

Shippers Cina gaduh eta ALL. Angkutan udara sareng laut nawiskeun pengiriman gancang di sakumna dunya. Anjeun tiasa ngahemat waktos sareng artos tanpa PIKIRAN KADUA. 

  • Taya Pangiriman reureuh 

Naha pengiriman barang anjeun telat sareng panyadia LOGISTIK CINA? 

Henteu pisan. Éta kajadian dina MUSIM LIBURAN. Upami teu aya usum liburan, anjeun bakal nampi produk dina waktosna. 

Henteu aya anu anjeun pikahoyong? 

Nalika Anjeun Kudu Pertimbangkeun Angkutan Udara?

Nalika Anjeun Kudu Pertimbangkeun Angkutan Udara

Produk anu dikirimkeun ku AIR langkung dipercaya. 

Naha anjeun terang kunaon kitu? 

Aya LOBA ALASAN. Alesan ieu ngadorong para pangirim pikeun ngirim PRODUKna ku hawa. 

Ieu nyaéta: 

  • kagancangan 

Rata-rata, pengiriman barang laut butuh 30-40 dinten. Lamun urang ngabandingkeun sagara jeung hawa, WAKTU téh satengah atawa malah kirang. 

Anjeun bakal nampi produk anjeun dina 15 dinten. Bungkusan leutik nyandak waktos langkung sakedik dugi ka panto anjeun. 

  • kaamanan 

Hawa nyayogikeun kaamanan lengkep nalika ngirimkeun inventaris anjeun. Henteu aya telat nalika penerbangan nuju jalan. 

Kéngingkeun produk anjeun kalayan pengiriman anu HARGA EFEKTIF. 

  • Fasilitas nyukcruk

Angkutan udara nawiskeun fasilitas nyukcruk sacara real-time. 

Anjeun terang dimana produk anjeun ngahontal. Sareng nalika anjeun tiasa nampi dina panto anjeun. 

Sabaraha lami kanggo kargo hawa ti China?

Sabaraha lami kanggo kargo hawa ti Cina

Pangiriman ku Udara ngagaduhan prosés anu rumit. Hiberna henteu nyandak seueur waktos. Ieu mangrupikeun waktos PROSES sareng faktor sanésna anu disebatkeun di handap ieu: 

  • Waktos ngolah: Waktos diperyogikeun pikeun PARCEL anjeun diolah sateuacan dikirim. 
  • Pamariosan béa cukai: Prosés clearance rada kompléks. Butuh waktos kanggo KIRIMAN dugi ka tujuan. 

Pangiriman henteu telat unggal waktos. Tunda lumangsung nalika anjeun ngintunkeun nalika LIBUR atanapi FESTIVAL. 

Ieu mangrupikeun WAKTU PENGIRIMAN anu dicandak ku kiriman Udara pikeun sababaraha nagara. 

  • Cina ka AS: Waktu transit téh poé 8-10. Anjeun bakal nampi produk anjeun dina dinten ka-10. 
  • Cina ka Inggris: Waktuna sarua jeung di USA. Éta peryogi poé 8-10 pikeun pesenan kiriman hawa.
  • Cina ka Éropa: Ieu nganggap sabudeureun poé 3-5. Pangiriman hawa ogé tiasa nyandak sapuluh dinten. 

Pilari milarian supplier Cina anu tiasa dipercaya?

salaku pangalusna agén sumber Cina, urang mantuan Anjeun manggihan pabrik, meunang harga kalapa, nuturkeun nepi produksi, mastikeun kualitas sarta nganteurkeun produk ka panto.

Sabaraha Biayana Kirim Ku Udara?

Sabaraha Ongkosna Kirim Ku Udara

Naha anjeun badé mindahkeun produk anjeun ku AIR? 

Seueur faktor mangaruhan biaya. 

  • Tarif panyadia ladenan 
  • Nagara Tujuan 
  • Sakumaha gancang anjeun badé ngirim? 
  • Beurat sabenerna inventory

Upami anjeun terang sadayana faktor ieu, janten Langkung gampang pikeun ningali harga sareng margin kauntungan per produk. 

Ieu mangrupikeun biaya kiriman Udara. 

Hargana $4-$8 per kilogram beurat produk anjeun. 

Anggap anjeun hoyong ngintunkeun mesin 10 kg ka nagara anjeun. Anggap harga $6 per kg. 

Éta bakal ngarugikeun anjeun sakitar $60 pikeun pengiriman barang. 

Neuteup. SHIPPING gaduh biaya variabel kusabab tujuan. 

Naon Poin anu Perhatikeun Nalika Milih Pengiriman Udara?

Naon Poin anu Perhatikeun Nalika Milih Pengiriman Udara

Taya ragu, angkutan udara mangrupakeun pilihan alus. Tapi teu unggal waktu. Kadesekna PARCEL sareng beurat mangrupikeun faktor DECISIVE dina terang pengiriman udara. 

Ieu COCOK: 

  • Upami anjeun hoyong PARCELS anjeun nganteurkeun gancang dina 10-15 dinten. 
  • Beuratna kirang ti 100 kg.

Inventarisasi anu beuratna langkung luhur BIASA nganggap kiriman ngalangkungan SEA. 

  • Tetep katingal dina Service Pengiriman barang

Di AS sareng Inggris, ratusan COMPANIES pengiriman barang damel. Ngaran populér di antarana: 

  • USPS 
  • DHL 
  • FedEx 
  • UPS

Langkung saé agén PENGIRIMAN, langkung dipercaya jasana. Ku kituna pariksa kaluar saméméh SHIPPING. 

  • Hindarkeun pengiriman barang dina Libur 

Dupi anjeun gaduh natal sabudeureun? 

Kuring ngingetkeun anjeun, ulah KAPAL. Pangiriman sok TENGGAP kusabab kurang kasadiaan staf. 

Éta salawasna hadé pikeun ngirim sateuacan atanapi saatos liburan.  

  • Meunang inpo nu leuwih lengkep ngeunaan pengiriman barang 

Hoyong PANGALAMAN PENGIRIMAN SEAMLESS? 

Lajeng saha cenah malire ID TRACKING? Kéngingkeun unggal inpormasi anu penting pikeun kiriman anjeun. 

Dokumén Naon Anu Anjeun Peryogikeun Pikeun Pangiriman Udara Ti China?

Dokumén Naon Anu Anjeun Peryogikeun Pikeun Pangiriman Udara Ti China

Pangiriman udara ti CHINA ngabutuhkeun dokumén. 

Tapi naha? 

Kusabab alesan di handap ieu: 

  • Resmi HAYANG mastikeun teu aya anu HARAM. 
  • Mastikeun kasalametan PRODUK nalika pengiriman. 
  • Lemes jeung alus teuing pangalaman kiriman

Ieu daptar sadaya dokumén anu diperyogikeun. 

  • Tagihan dagang 
  • Daptar bungkusan 
  • Sértipikat Asal 
  • Airway Bill 
  • Resi dok
  • Resi gudang
  • Sertipikat asuransi
  • lisénsi ékspor
  • Sertipikat Penanganan (Sertifikat Fumigasi)
  • Déklarasi Barang Bahaya
  • Sertipikat Asal NAFTA (pikeun kiriman antara Kanada, Amérika Serikat, sareng Méksiko)

Naha anjeun ngagaduhan sadaya dokumén ieu? Hebat! Anjeun tiasa ngimpor sareng ngékspor produk anjeun ti Cina. 

FAQs ngeunaan Angkutan Udara

1. Naon alternatif pikeun Angkutan Udara?

Aya seueur alternatif pikeun Air Cargo. Ieu nyaéta: 
· Angkutan Laut 
· Kargo Rel
Angkutan Samudra mangrupikeun pilihan BEST kalayan laju sedeng sareng biaya angkutan panghandapna. Pilih kargo kapal naon waé anu anjeun pikahoyong

2. Naha anjeun kedah mésér asuransi pikeun kargo Udara?

Teu aya HUKUM anu ngadorong para pangirim pikeun ngagaduhan asuransi. Nanging, upami anjeun hoyong SAFETY produk, anjeun kedah mésér asuransi. Kaamanan pengiriman barang Udara. Anjeun bakal nampi jumlah reimbursement upami aya karusakan. 

3. barang naon anu dilarang dina pengiriman barang hawa?

Kargo hawa ngagaduhan sababaraha watesan dina produk. Produk di handap ieu teu diwenangkeun. 
· Aerosol sprays jeung kaléng  
· Pakarang 
· Senjata api 
· Amunisi  
· Alat ngabeledug. 
· Kotak gear 
· Generators 
· Mesin 
· Jaket hirup 
· Pemadam seuneu

Naon salajengna

Unggal seller hoyong kiriman anu aman kalayan harga AIR CARGO BEST. Tapi naha maranéhna ngalakukeun ieu? 

Meureun enya, atawa meureun henteu. 

Strategi pangsaéna nyaéta kéngingkeun AIR CARGO RATE ti pangirim angkutan barang anu béda. Bandingkeun aranjeunna. Teras mutuskeun saha anu kedah dipilih. 

Naha anjeun hoyong pengiriman anu BEST kalayan biaya pengiriman barang anu murah? 

kontak LEELINE SOURCING. Kami ngajamin waktos TRANSIT CEPAT sareng kiriman tepat waktu. Klién anjeun BAGJA. bisnis anjeun mimiti booming. 

Nelepon kami pikeun meunangkeun GRATIS ANGKATAN UDARA. 

Sumber Berkaitan

Naha anjeun hoyong suksés bisnis impor?

Sharline

Hei, abdi Sharline, ko-pangadeg LeelineSourcing. Kami parantos ngabantosan 2000+ konsumén impor ti Cina.

Naha anjeun hoyong harga anu langkung saé pikeun produk atanapi pengiriman?

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 5 / 5. Nomer sora 1

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.