Pangalusna Amazon FBA Inspection di Cina

Pilari SOURCING SOLUSI anu ngaleuwihan ekspektasi anjeun?

nawaran Leeline SOURCING LAYANAN FLAWLESS. Anjeun PILIH suppliers jeung GRAB nu kualitas

TINGKATKEUN KAPERCAYAAN PELANGGAN anjeun ku LAYANAN luhur kami

Amazon FBA Inspection

5,000 +

Projects réngsé

4,000 +

Bingah Pelanggan

135

Nagara Diwakilan

100 +

Staf profésional


Jasa Inspeksi Amazon FBA Kami Nyadiakeun:

Kualitas Produk Sareng Uji Pamakéan

pamariksaan

Urang nguji barang. Pariksa FITUR na. Jeung aman eta meets STANDAR TINGGI tina KUALITAS. Upami aya anu henteu KUALIFIKASI KRITERIA kami, Kami nyuhunkeun nu nyadiakeun. Janten henteu aya kompromi dina KUALITAS mangrupikeun STRATEGI anu pangsa√©na. 

Anjeun TRADE produk KUALITAS jeung GRAB leuwih konsum√©n. 

cék kuantitas produksi

Kualitas Produk

Ag√©n kami raket pariksa jumlah produk na laporan ka anjeun. Urang mastikeun kuantitas PASTI produk ti suppliers anjeun salaku DIPUTUSKEUN. CEK QUANTITY tepat waktu ngahemat WAKTU anjeun sareng ngirangan KALINGAAN. 

K√©ngingkeun jumlah PASTI tanpa RISIKO. 

Cék Ukuran Karton

Cék Ukuran Karton

Ag√©n kami nyandak a KOMPREHENSIF tingali dim√©nsi produk. Ukuran, panjang, sareng WIDTH sok cocog sareng sarat AMAZON. Anjeun Nampi 100% ukuran FBA-cocog. 

Ngaronjatkeun bisnis anjeun sareng bener UKURAN KARTON. 

Labeling Produk sareng Cék Patuh FBA

Labeling

Inspektur kami pariksa bungkusan PRODUK sareng LABEL. Kami ngajamin produk anjeun minuhan standar LABELING FBA. Anjeun ngaluyukeun LABELING pikeun naekeun paparan USAHA Anjeun og√©. 

Taya résiko tina BANLAK ti AMAZON

Kaunggulan tina Amazon FBA Inspection

Labeling

Labeling ngarop√©a produk 

Urang nyadiakeun aksés ka LABELAN ADAT. Anjeun malah meunang produk labél PRIVATE. Nyepetkeun LABEL USAHA Anjeun. Sareng BOOST anjeun EKSPOSUR USAHA

Kéngingkeun EXPOSURE USAHA GRATIS sareng nikmati langkung seueur penjualan.

Amazon

Patuh kana AMAZON FBA 

Ahli kami terang aturan tina AMAZON FBA. Kami ngalaksanakeun usaha MAXIMUM pikeun cocog sareng panyiri PRODUK sareng kualitas. Taya tampikan tina INVENTORY lumangsung ti AMAZON. 

Produk anjeun patuh kana aturan AMAZON kalayan penjualan GRATIS. 

Quality

Pamastian kualitas

Kami henteu KOMPROMI dina kualitas. ahli urang buka pikeun KOMPREHENSIF pamariksaan. Itungan KUANTITAS sareng penilaian KUALITAS henteu pernah nguciwakeun anjeun. 

Kéngingkeun jasa penilaian KUALITAS ti para ahli kami.

Amazon FBA Inspection
BEDA URANG

Leeline Sourcing Mantuan Anjeun Ku Amazon FBA Inspection

  • 100% reliabilitas. Reliabiliti urang ngarobah PELANGGAN jangka pondok urang kana jangka panjang. Janten dagang tanpa r√©siko tambahan sareng TIM kami. Sareng k√©ngingkeun kauntungan bisnis ENDLESS. 
  • jasa SOURCING Top. Urang milih suppliers BEST relevan pikeun SYARAT Anjeun. AND grab produk-kualitas TINGGI tanpa kompromi. 
  • 24/7 kasadiaan jasa PELANGGAN kami. Nalika anjeun INTERAKSI sareng masalah, kami AYA pikeun ngabantosan anjeun. Telepon bakal CUKUP pikeun nikmati jasa palanggan TOP kami. 
  • Tepangna waktos SAMBUTAN. Kami yakin kana pangiriman pesenan anu pas sareng nyayogikeun √©ta. Urang meunang ADDRESS konsum√©n Anjeun. Sareng kirimkeun produk dina waktos anu dipasihkeun kalayan fasilitas TRACKING.

Hoyong Kéngingkeun Jasa Inspeksi Amazon FBA anu Terpercaya?

Ngahémat waktos sareng artos sareng Leeline Sourcing ayeuna!

Klién wareg kami

Mitra docshipper logo Airwallex 150x150 2
Mitra docshipper CCI 150x150 2
beelogistics docshipper 150x150 2
docshipper fschina logo pasangan 150x150 2
iban munggaran logo mitra docshipper 150x150 2
Nikos logistik logo docshipper 150x150 2
logo siamshipping docshipper partner 150x150 2
101docshipper dagang 150x150 3

2000 + Klién Percanten LeelineSourcing

Kuring sumber sagala jinis barang pikeun perusahaan kuring sakitar 1 taun sareng Leelin. Aranjeunna ngagaduhan jasa anu saé, timna sopan sareng dipercaya. Kuring pasti nyarankeun anjeun damel sareng aranjeunna.

Levi

Kuring damel sareng Leelin salami 2-3 taun pikeun ngawangun merek kuring. Aranjeunna pariksa unggal item sarta ngalakukeun abdi pamariosan b√©a cukai asup ka gudang Amazon. Abdi bogoh jasa maran√©hna, √©ta ngahe√©at kuring loba waktu. Upami anjeun og√© ngembangkeun bisnis anjeun di China, aranjeunna bakal ngabantosan anjeun lancar. 

Belinda

Gawe sareng Leelin leres-leres positip, aranjeunna jujur ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äčsareng dipercaya. Kuring nyarankeun jasa maran√©hna pikeun saha anu boga usaha anu kudu ngirimkeun produk ti china atawa perlu mariksa barang. 

nagen


Amazon FBA Inspection

Pamariksaan barang mangrupikeun faktor penting pikeun janten penjual anu suksés di amazon.

Salaku urang terang, aya loba sellers sadia leuwih Amazon nu platform, sarta pangiriman produk ruksak ka konsumén bisa ngahasilkeun ratings négatip.

Dina titik ieu, pesaing tiasa nyandak kauntungan tina rankings négatip tina produk Anjeun. Ku kituna, Amazon ngakibatkeun rupa-rupa aturan jeung peraturan ketat pikeun sellers pikeun mastikeun. kadali kualitas.

aturan jeung peraturan ieu mangpaat pikeun mastikeun yén konsumén tina Amazon salawasna meunang produk kualitas premium.

Rupa-rupa perusahaan sayogi di pasar anu nawiskeun jasa pamariksaan pikeun produk amazon. Tapi kami nyarankeun pisan ngagunakeun Amazon Inspeksi FBA.

Amazon FBA Inspection Ultimate Guide

Naon FBA Inspection?

Pamariksaan FBA mangrupikeun prosés pamariksaan anu dilaksanakeun di jalur produksi pabrik sateuacan bungkusan sareng kiriman ka gudang Amazon.

Jenis pamariksaan ieu biasana henteu kalebet dina harga produk anu diputuskeun ku produsén. Ku alatan éta, jasa pihak katilu sadia pikeun minuhan sarat ieu ditumpukeun ku Amazon.

Amazon nyayogikeun daptar pariksa lengkep sarat anu kedah dicumponan ku panyadia jasa sateuacan kiriman ka gudang Amazon.

Bacaan anu disarankeun:Jasa Prep FBA Pangsaéna Ngabantosan Ngajual anjeun di Amazon

Pangalusna FBA Prep Services

Naon Anu Dilebetkeun Jasa Pamariksaan FBA Amazon?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun tadi, Amazon nyadiakeun daptar tina Daptar pariksa sarat pikeun hasil éféktif jeung éfisién. Perusahaan pamariksaan kedah ngarengsekeun prosés ieu dina waktos bungkusan barang sareng siap-siap pikeun kiriman.

Numutkeun daptar pariksa, tim pamariksaan kedah mastikeun titik-titik ieu:

  • Jumlah barang sakumaha per pesenan ditempatkeun ku customer
  • sp√©sifikasi produk nu disebutkeun pikeun mastikeun syarat kualitas
  • Ngalaksanakeun kunjungan garis produksi pikeun mastikeun kualitas produk
  • Pariksa beurat sareng dim√©nsi kardus packing pikeun mastikeun naha √©ta cocog syarat FBA atanapi henteu.
  • Mastikeun y√©n kiriman dijieun ku minuhan sakab√©h sarat packing

Saatos réngsé pamariksaan, perusahaan pamariksaan kedah nyayogikeun laporan Inok lengkep ka klien anu bakal urang bahas engké dina tulisan ieu.

Disarankeun bacaan: FBA Pangiriman Ti Cina ka Amazon

Naha FBA Inspection penting?

Pamariksaan FBA penting pisan sabab sabagéan ageung perusahaan gagal minuhan aturan sareng peraturan anu ketat ngeunaan packing sareng seueur hal anu sanés.

Hasilna, nalika nampi barang, sakapeung sadaya bets ditolak kusabab henteu patuh kana Amazon FBA syarat.

Ku alatan éta, pikeun nyingkahan resiko barang tampikan jeung ngarasakeun repot-gratis jual di Amazon, inspeksi FBA penting pisan. Nanging, aya seueur kauntungan sanés salian ti nampi sareng nampik barang sapertos:

  • √Čta ngaleungitkeun r√©siko masalah anu tiasa timbul dina hal panolakan sareng nyayogikeun jaminan y√©n barangna kedah ditampi.
  • Eta mantuan pikeun ngaronjatkeun kualitas barang dikirimkeun.
  • Pastikeun pikeun nyieun lab√©l ditangtoskeun jeung jasa packing anu mangpaat pikeun mastikeun y√©n barang henteu ruksak nalika diangkut
  • Ngaleungitkeun r√©siko ulasan n√©gatip ti para nasabah ku nyayogikeun produk anu akurat sareng kualitas luhur
  • Ngabantosan nyegah biaya tambahan anu anjeun kedah mayar nalika nampik barang
penting

Laporan Inspeksi Amazon FBA

Perusahaan pamariksaan nyayogikeun laporan komprehensif dina ahir prosés pamariksaan. Ieu laporan ngawengku sakabéh deficiencies atawa defects dina produk yén tim pamariksaan mendakan nalika pamariksaan. Unggal bagian laporan dirojong ku bukti dina bentuk gambar pikeun pamahaman anu langkung saé.

Laporan pamariksaan diwangun ku bagian-bagian ieu:

  • Catetan Inspeksi:Bagian ieu nyadiakeun kasimpulan sakab√©h laporan.
  • Bagian C√©k Visual Sareng Panggaw√©an: Bagian laporan ieu nyayogikeun inpormasi ngeunaan tenaga kerja terampil anu disewa ku produs√©n pikeun ngalaksanakeun pros√©s produksi sareng nengetan naon wa√© anu janten perhatian.
  • Bagian Conformity kuantitas: Dina bagian ieu, anjeun tiasa nampi inpormasi ngeunaan kualitas produk dumasar kana sarat palanggan.
  • Bagian Conformity Produk: Di dieu, anjeun tiasa mendakan detil produk sareng naon wa√© masalah sareng produk.
  • Bagian Syarat Label Amazon:Bagian ieu nyorot masalah anu dipendakan ku tim pamariksaan kalayan syarat panyiri dumasar kana syarat Amazon.
  • Syarat bungkusan Amazon: √Čta bakal nyayogikeun inpormasi ngeunaan kakurangan anu aya dina bungkusan produk dumasar kana syarat Amazon.
  • Bagian T√©s di Tempat:√Čta ngandung putusan tina t√©s anu dilaksanakeun dina produk.
  • Bagian pangukuran:Bagian ieu ngalaporkeun ngeunaan masalah pangukuran, upami aya, kapanggih dina produk, sareng pariksa naha sp√©sifikasi produk saluyu sareng pesenan.
  • Karton Beurat jeung Dimensi: Ieu highlights papanggihan jeung cartons beurat jeung dimensi dumasar kana Amazon FBA syarat.
AAmazon FBA Inspection Laporan

Laporan komprehensif ieu, sareng gambar, ngabantosan ngabéréskeun masalah, upami aya, sateuacan kiriman barang. Mangpaat pikeun ngahemat waktos, ogé artos.

Kumaha Ngalaksanakeun Inspeksi FBA

Saatos réngsé fase produksi, tim pamariksaan nganjang ka produsén sareng mariksa barang-barang saluyu sareng sarat Amazon FBA.

Tim pamariksaan sacara komprehensif mariksa produk tina segi kualitas, kuantitas, spésifikasi, bungkusan, sareng panyiri.

FBA Labeling Jeung bungkusan Guide

Amazon FBA maksakeun panyiri béda syarat pikeun nampa barang. Hayu urang bahas sarat ieu hiji-hiji;

¬∑ Labeling FNSKU

Ku ngagunakeun labél ieu, Amazon ngaidentipikasi produk salaku unik anu aya hubunganana sareng penjual khusus anu ngirim produk ka Amazon. puseur minuhan. Aya sabelas jenis labél FNSKU, sarta sellers bisa milih saha dumasar kana jenis produk maranéhna rék ngajual.

¬∑ Dijual Salaku Set Labels

Ieu jenis labél ngagolongkeun produk pikeun dijual salaku unit atawa diatur ngan tinimbang ngajual misah.

¬∑ Labels sesak napas

Labél sesak napas diwajibkeun nempatkeun labél peringatan pikeun produk anu dibungkus dina kantong poli kalayan bukaan 5 inci atanapi langkung. Peringatan kedah dicitak dina font anu tiasa dibaca sareng tempat anu menonjol.

¬∑ Lab√©l kiriman

Labél ieu disimpen dina bungkusan pangluarna pikeun nginpokeun ka Amazon ngeunaan detil kiriman.

Syarat bungkusan

¬∑ Produk Leupas

Unggal produk kedah dibungkus dina hiji pakét anu aman sareng sadayana. Salajengna, unggal pakét kedah gaduh kode FNSKU anu unik. Lamun teu patuh kana luhur, Amazon bisa nolak barang pikeun nyimpen di gudang.

¬∑ Dijual sakumaha Atur

Sadaya produk anu sakuduna dijual salaku set kedah ditandaan salaku "dijual salaku set" atanapi "ulah misahkeun" atanapi "ieu sakumpulan". Ku alatan éta, produk ieu kudu dipak salaku sakabeh set.

¬∑ Unit Poly Kantong

  • Polybag kedah kandel 1.5 mil
  • Kantong kudu jelas
  • Kantong kudu boga barkod, misalna (UPC, EAN, jsb). barkod ieu bisa discan ngaliwatan kantong.
  • Kantong kudu disegel teu lengkep.
  • Dimensi polybag henteu kedah langkung ti 3 ‚Ä≥.
  • Produk seungit kedah disegel. Ku alatan √©ta, produk lianna bisa jadi teu nyerep seungit nu.

Bacaan anu disarankeun:Service Label FBA Simpen Anjeun 50% Amazon FBA Prep Biaya

FBA Labeling Jeung bungkusan Guide

Pangalusna 10 Service Inspection FBA Di Cina

Aya seueur perusahaan pamariksaan sareng persiapan FBA. Fungsi utama ieu ampir sami sareng bédana anu alit tapi unik. Bédana ieu ngamungkinkeun para penjual milih hiji di antara aranjeunna.

Nalika anjeun milarian perusahaan-perusahaan ieu dina internét, hasilna tiasa ngabingungkeun. Anjeun bakal mendakan seueur halaman anu nunjukkeun béda jasa inspeksi FBA. Anjeun tiasa bingung. Janten, kami parantos nawiskeun ka 10 Perusahaan Inspeksi FBA sahandapeun;

¬∑ LeelineSourcing

Kami parantos nempatkeun LeelineSourcing di luhur kusabab sababaraha alesan. Kahiji, éta boga sapuluh taun pangalaman dina jalur. Janten, ampir unggal pangusaha di Amazon wawuh sareng nami ieu. Bréh, éta nawiskeun anjeun AZ jasa kualitas Amazon FBA.

LeelineSourcing ngabantosan para nasabahna mendakan pabrik kalawan harga kalapa. Teras aranjeunna ngalaksanakeun pamariksaan kualitas. Upami éta mendakan masalah naon waé, LeelineSourcing henteu ngan ukur ngaku para nasabahna tapi ogé ngabantosan aranjeunna pikeun negosiasi sareng produsén.

salajengna, LeelineSourcing mantuan pamakéna pikeun ngalereskeun masalah kualitas. LeelineSourcing ogé nawiskeun fotografi rinci sareng pamariksaan pidéo upami anjeun hoyong. Salajengna, staf maranéhanana ogé tiasa mariksa barang anjeun di pabrik.

Ladenan ieu ngajantenkeun LeelineSourcing salaku pilihan pangsaéna nalika anjeun aya ngirimkeun barang anjeun ti Cina ka Amazon FBA. Anjeun tiasa ngahemat sajumlah waktos sareng artos anu anjeun tiasa investasi dina kagiatan berharga anu sanés.

Bacaan anu disarankeun:Pangalusna Amazon FBA Sourcing Agén Service Di Cina

LeelineSourcing

¬∑ Inspeksi Kistop

Kistop Inspection mangrupikeun perusahaan anu berbasis di China anu tiasa ngagampangkeun upami anjeun hoyong mariksa Alibaba anjeun produk deukeut sumber.

Utamana upami anjeun nuju urusan kosmétik sareng produk kaséhatan, Kistop Inspection tiasa ngalaksanakeun tés laboratorium. Ieu ngabedakeun eta ti pausahaan competing séjén.

Salajengna, aranjeunna tiasa mariksa barang pikeun anjeun dina sagala tahapan manufaktur. Hasilna anjeun tiasa kéngingkeun kualitas pangsaéna.

¬∑ Primezeroprep

Pausahaan ieu dumasar di New Hampshire. Aranjeunna ngahususkeun dina Prep, Panyimpenan, sareng Manajemén Kapal. Situs wébna nyatakeun yén New Hampshire mangrupikeun nagara anu henteu nawiskeun pajak penjualan, ngajantenkeun aranjeunna ekonomis pikeun para nasabah.

Ladenanna ogé kalebet pamariksaan, kantong poli, panyiri, panyabutan stiker, sareng panyimpenan 14 dinten.

primezeroprep

¬∑ FBAprep

FBAprep og√© perusahaan anu berbasis di Cina anu nawiskeun jasa inspeksi sareng logistik lengkep. Ayeuna, aranjeunna henteu nampi palanggan √©nggal. √Čta nunjukkeun y√©n konsum√©n nungtut jasana. √Čta og√© nunjukkeun komitmenna pikeun kualitas.

Upami anjeun hoyong jasa maranéhanana, anjeun kudu tetep hiji panon on ramatloka maranéhanana sabab bisa nampa konsumén anyar dina mangsa nu bakal datang.

FBAprep

¬∑ Service Inspection Cina

Cina Inspection Service Company, disebut oge CIS, dumasar di Hong Kong. Aranjeunna nawiskeun audit pabrik jeung jasa inspeksi produk di Cina pikeun konsumén maranéhanana. Ngabogaan pangaweruh sora Amazon sarta pasar barat, aranjeunna pinuh ngartos kaperluan konsumén.

¬∑ FBAshipuk

FBAshipuk ieu husus dina persiapan produk pikeun Penjual Amazon sarta dumasar di Birmingham, Inggris.

Aranjeunna nyayogikeun jasa sapertos, pariksa sareng mariksa, Prep sareng Kantong, Label, sareng Pek sareng Dispatch.

Fbashipuk.com daptar jasa na dina tilu tahap: narima, mariksa jeung mariksa, lab√©l, Prep & Kantong jeung, pak & Dispatch. √Čta og√© nyayogikeun fasilitas harga arbitrase bulanan.

¬∑ Fokus Kualitas Asia

Asia Quality Focus Company dumasar kana waktos ka pasar salaku strategi marketing. Aranjeunna nawiskeun anjeun fasilitas pamariksaan dinten anu sami sareng ngirim laporan pas mungkin, nyaéta, bahkan dina 14 jam.

Ngalakukeun ngerjakeun kagancangan ieu panginten peryogi ngorbankeun sababaraha r√©liabilitas sareng kualitas karya. Nya, kami henteu acan ngupingkeun hal anu sami ngeunaan perusahaan ieu. √Čta og√© ati-ati ngeunaan ngawaskeun produksi sareng nawiskeun audit sosial, kaamanan, sareng lingkungan.

Fokus Kualitas Asia

¬∑ Ops FBA

√Čta og√© perusahaan anu berbasis di Cina. Aranjeunna khusus dina sumber, pamariksaan, sareng ngayakeun pikeun aranjeunna Amazon Sellers sajaba ti Prep sarta jasa pengiriman barang maran√©hanana.

Aranjeunna ngamimitian nawiskeun jasa nalika nampi 8 persén tina biaya produk. Jasana kalebet nyiapkeun, ngagaleuh, sareng pengiriman. Anjeun tiasa mendakan perkiraan pengiriman online tina halaman wébna.

Ops FBA

¬∑ Inspeksi Asia

Asia Inspection, mindeng dianggap kumaha bae mahal, nawarkeun jasa pisan lega kalayan reliabilitas badag, unmatched mun batur. Janten, upami anjeun tiasa mayar langkung seueur pikeun masalah kualitas, maka pamariksaan Asia mangrupikeun salah sahiji pilihan utama.

Aranjeunna nyayogikeun jasa sapertos ngawaskeun produksi, pamariksaan pangiriman, sarta loading wadahna salian loba jasa kualitas lianna. Aranjeunna ngajantenkeun anjeun tenang sareng damai dina jasana. Ku kituna, anjeun teu kudu salempang ngeunaan eta.

Hal-hal anu Perlu Ditanyakeun Sateuacan Milih Perusahaan Inspeksi FBA

  • harga:Hal anu pangheulana anjeun kedah terang nya√©ta biayana nalika anjeun milih perusahaan pamariksaan FBA. √Čta bakal langsung mangaruhan biaya anjeun, pamustunganana ngarobih margin kauntungan anjeun.
  • neundeun:Seuseueurna Perusahaan Inspeksi FBA nawiskeun fasilitas panyimpen. Kadang-kadang nu peryogi gudang ieu. Janten anjeun kedah gaduh pamahaman anu jelas ngeunaan kapasitas panyimpen ieu.
  • location:Seller henteu tiasa mariksa barang-barangna sacara fisik kusabab lokasi geografis. Di dieu anjeun peryogi peran perusahaan FBA Inspection. Anjeun kedah terang naha perusahaan ieu aya di lokasi dimana barang anjeun peryogi pamariksaan atanapi henteu?
  • Waktos ngolah:Waktu ngolah og√© tiasa nyababkeun kaputusan anjeun pikeun milih Perusahaan Inspeksi FBA. Waktos ieu b√©da-b√©da ti perusahaan ka perusahaan. Anjeun kudu mutuskeun sasuai.
Disarankeun bacaan: Pajak Impor Ti Cina Ka AS

kacindekan

Sakali anjeun geus Isro artikel ieu, anjeun moal bisa mungkir pentingna hiji Perusahaan Inspeksi FBA nalika ngalakukeun bisnis di Amazon.

Aranjeunna masihan anjeun jaminan kualitas, anu mangrupikeun komponén konci tina sagala urusan bisnis dina barang atanapi jasa. Anjeun tiasa kéngingkeun pitunjuk ngeunaan cara milih perusahaan Inspeksi sareng naon determinants kaputusan ieu.

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 5 / 5. Nomer sora 1

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.