Amazon angkutan barang Forwarder

Sharline Shaw

LeelineSourcing gaduh tim khusus anu gaduh pangaweruh sareng pangalaman éksténsif ngeunaan Pengiriman Ti China ka Amazon FBA. Leelinesourcing bakal pangsaéna anjeun angkutan barang Amazon maju pikeun nanganan pengiriman produk anjeun aman sareng gancang kalayan harga anu paling kompetitif.

AMAZON angkutan barang payun

Kargo Laut

Seuseueurna anu ngajual Amazon milih ngintunkeun sagara, nganteurkeun kargo volume leutik atanapi ageung kalayan biaya anu langkung handap pikeun pilihan FCL sareng LCL.

hawa angkutan barang

Pikeun pangiriman urgent anjeun ka Amazon FBA, kami nawiskeun expedited, standar atawa ékonomi solusi pengiriman barang pikeun minuhan sarat anjeun kalawan harga nu leuwih handap.

Brokerage Pabean

Kaahlian urang ngamungkinkeun mindahkeun gancang sareng biaya-éféktif barang ngaliwatan adat, ngaminimalkeun telat ku pre-clearing kargo.

Warehousing & Distribusi

Kalayan jaringan panyimpen anu éksténsif, kami nawiskeun anjeun harga anu langkung handap pikeun gudang Amazon. Meunangkeun kaleuwihan inventaris anjeun di gudang kami.

Asuransi kargo

Ngabantosan klien nutupan barangna ku asuransi ekonomis sareng premium, kami mastikeun pikeun ngajagaan investasi kauangan anjeun tina karugian.

Konsolidasi kargo

Urang mahér ngumpulkeun kargo ti sababaraha suppliers di Cina, consolidating kana hiji kiriman tunggal, ngahemat waktos anjeun sarta waragad.

jadwal pengiriman barang tailored

Tailored Jadwal Pangiriman

Tim kami anu berpengalaman bakal nyaluyukeun rencana pengiriman dumasar kana barang-barang sumber anjeun, waktos kalungguhan sareng biaya pengiriman pikeun milarian metode anu paling ekonomis pikeun anjeun.

Barang anjeun tiasa dikirim ku Express ngalangkungan UPS, DHL, Fedex, TNT atanapi ect. Aranjeunna nutupan angkutan udara, laut sareng kar√©ta. √Čta mangrupikeun misi kami pikeun mastikeun y√©n anjeun nampi barang-barang anjeun dina waktosna kalayan harga anu paling murah.

Kacida ongkos-éféktif Pamawa

Pangalaman mangtaun-taun urang dina sumber pasar perdagangan Internasional parantos ngamungkinkeun urang pikeun ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng sababaraha operator.

Anjeun bakal tiasa ngintunkeun barang anjeun dina biaya anu langkung handap via hawa, laut atanapi karéta tanpa biaya tambahan salami anjeun sumberna ngalangkungan kami.

Pamawa anu mujarab pisan
real-time tracking logistik

Nyukcruk Logistik Real-Time

Kami bakal ngapdet anjeun dina waktos nyata dimana kiriman anjeun unggal waktos.

Urang bakal ngalakukeun utmost kami pikeun mastikeun yén kiriman anjeun bakal anjog timeously jeung nanganan sagala masalah anu mungkin timbul.


Tailored Stock Planning

Tim agén anu berpengalaman kami tiasa nyaluyukeun rencana saham pikeun kabutuhan individu anjeun dumasar kana ekspektasi penjualan anjeun sareng perkiraan angka manufaktur produk ti Cina anjeun. nu nyadiakeun.

Rencana saham anu cocog tiasa ngabantosan ngajaga stabilitas dina ngajalankeun bisnis anjeun unggal dinten sareng maksimalkeun margin kauntungan.

tata stock tailored


Amazon FBA Prep jeung Inspeksi

Kami taat kana aturan ketat Amazon ngeunaan program FBA. Kami nawiskeun nasihat anu terang ngeunaan kawajiban anjeun salaku penjual pikeun nyegah sanksi dina akun Amazon anjeun, rating négatip.

Labeling FNSKU

Unggal barang diwajibkeun gaduh labél FNSKU anu unik pikeun diidentifikasi di gudang Amazon. Urang tiasa ngagantelkeun labél numutkeun pamundut Amazon.

Labeling tambahan

Unit anjeun kedah ngalebetkeun logo perusahaan anjeun, tanggal produksi sareng kadaluwarsa, sareng labél kaamanan pikeun nyumponan syarat adat.

Kantong Poli

Ieu diperlukeun pikeun tiap Unit individu atawa unit konsolidasi diselapkeun tur aman disegel kana polybags pikeun mastikeun kaamanan.

Bungkusan Ulang (Per Unit)

Kami tiasa ngahapus produk anjeun tina bungkusan anu tos aya, sareng ngabungkus deui kana bungkusan énggal anu disayogikeun ku anjeun saluyu sareng sarat.

Re-Boxing (Per Karton)

Urang tiasa nyabut sadaya unit tina kardus asli sareng dibungkus deui kana kardus anu patuh Amazon sasuai sarat anu ketat.

Pamariksaan Produk

Salaku sarat kaamanan, urang muka tur mariksa jero bungkusan unggal Unit pikeun mastikeun yén barang haram teu shipped.

Uji Produk

Kami muka sareng mariksa bungkusan jero unggal unit pikeun mastikeun yén produkna sasuai kadali kualitas peraturan.

Fotografi

Kami nawiskeun fotografi profésional pikeun daptar Amazon anjeun pikeun masihan kredibilitas sareng nguatkeun konsumén pikeun nyandak kaputusan pameseran anu yakin.

Testimonials klien

test 1

Abdi nganuhunkeun pisan pikeun mendakan anu patuh sareng efisien angkutan barang forwarder sakumaha LeelineSourcing. Kusabab kuring mimiti nungkulan aranjeunna, sadaya kahariwang pengiriman barang kuring musna. Aranjeunna junun kéngingkeun harga pangsaéna pikeun Amazon FBA di AS sareng Kanada. Gunana pikeun nyebutkeun, Kuring geus sagemblengna ngaleungitkeun frustrations pengiriman barang kalawan 3PLs séjén!

Paul Menconi

test 2

LeelineSourcing sok janten forwarder anu dipikaresep ku kuring nalika kuring ngirim ti China ka toko Amazon FBA di sababaraha nagara kalebet AS, Inggris, Jerman, Jepang sareng Mexico. Henteu ngan ukur China Freight nampi sadaya bungkusan kuring dina waktosna, tapi ogé nyandak gambar stellar tina sadaya inventaris kuring. Saé!

Emily J Battle

test 3

Aranjeunna gaduh harga pangsaéna pikeun FBA USA anu kuring kantos mendakan dina tujuh taun bisnis. Kuring resep gawé bareng aranjeunna henteu ngan kusabab kuring tiasa nyimpen artos nalika ngirim ti China ka Amazon FBA, tapi ogé kusabab kumaha aranjeunna masihan terang ka kuring ngeunaan unggal fase prosésna. Kacida nyarankeun China Freight ka sadayana.

Tandaan P Fraire

Naon anu anjeun nungguan?

Taroskeun ka spesialis Leelinesourcing ngeunaan kiriman anjeun ka Amazon FBA sareng lebet ka dunya pengiriman barang anu teu repot!


Kumaha Pilih Amazon Freight Forwarder: Ultimate Guide 

Dina bisnis, salaku seller, reputasi anjeun sadayana. Utamana nalika anjeun ngalakukeun bisnis online. Sanajan anjeun ngajual produk katuhu sareng nawiskeun jasa palanggan anu sampurna, anjeun tetep tiasa ngancurkeun sadaya kerja keras anjeun milih pengiriman barang anu salah pikeun bisnis anjeun.

Upami anjeun ngalakukeun bisnis online, anjeun kedah terang dua aspék anu paling penting. Anu kahiji nyaéta Amazon FBA Freight Forwarder, sareng anu kadua nyaéta sudut pandang na di Pasar Cina. Duanana janten bagian anu penting unggal dinten.

Anjeun bisa datang nepi ka sababaraha keluhan mun anjeun ngirim barang ka gudang Amazon ti Cina. Keluhan ieu lolobana ngeunaan kualitas barang, telat datangna, atawa barang ruksak. masalah ieu bisa direngsekeun ku ngagunakeun hiji Amazon FBA Pangirim Barang.

Ieu pituduh lengkep ngeunaan;

  • Naon FBA Freight Forward, sareng kumaha anjeun tiasa nyandak kauntunganana?
  • Naon asp√©k anu anjeun kedah terang nalika milih FBA Forwarder?
  • Sareng tungtungna, kumaha milih Amazon FBA Feight Forwarder anu leres?
Amazon angkutan barang Forwarder

Naon Dupi Amazon Freight Forwarder?

A panerus, momotan panerus, atawa diteruskeun agen, disebut oge bisnis operasi non-kapal, meureun hiji individu atawa parusahaan nu organizes kiriman.

Maranehna ngalakukeun eta pikeun jalma atawa korporasi pikeun ngangkut barang ti produsén atawa manajer ka pasar, lajeng konsumén jeung ka titik ahir distribusi.

Impor & ékspor mangrupikeun unsur penting pikeun bisnis kelas luhur. Padahal pengiriman barang internasional nampilkeun kasempetan bisnis anu langkung penting, éta ogé rumit, dina waktos anu sami.

The paperwork, peraturan, jeung prosés éksténsif aub dina perdagangan global bisa disada intimidating. Pengiriman barang ka luar negeri aya dua hal - pajeulitna & kaleuwihan padamelan.

Leres, anjeun tiasa ngalegaan bisnis anjeun saluareun watesna. Sabalikna, peryogi investasi anu langkung penting dina logistik, milarian set kaahlian anu pas, sareng lisénsi téknologi pikeun ngabuktoskeun yén sadayana lancar.

Investasi dina nyiptakeun atanapi ngalegaan tim logistik pikeun perusahaan henteu dipikahoyong, sareng biayana bakal ningkat pisan.

Sateuacan urang langkung rinci ngeunaan éta, hayu urang ngamimitian blog ieu kalayan perkenalan gancang ngeunaan pangiriman angkutan barang sareng katerangan lengkep ngeunaan iraha sareng kunaon urang peryogi éta.

Naon A Amazon Angkutan Maju Naha?

Pangirim kargo mangrupikeun perantara antara pangirim sareng tujuan anu ditugaskeun dimana barang-barang diperkirakeun ngahontal. Nalika pangirim angkutan barang henteu ngalihkeun kargo sorangan, aranjeunna ngabantosan dina ngatur atanapi ngatur jasa transportasi anu béda sapertos:

Forwarders angkutan barang geus ngadegkeun hubungan jeung kurir béda, ti pausahaan kargo, kiriman laut ka Airlines, kalawan harga mutuskeun pikeun mindahkeun barang ngaliwatan jalur dagang dipilih.

Aranjeunna dianggo sabudeureun tawaran husus tur pilih jalur pangalusna, nu ngaminimalkeun ongkos, ngaronjatkeun reliabilitas, sarta speed. Angkutan kargo pisan mangpaat pikeun sadayana di sakumna dunya.

Aranjeunna biasana ngadamel seueur logistik pikeun ngirim barang ti hiji tujuan internasional ka tujuan anu sanés saluareun wates nagara. Aranjeunna nyadiakeun rentang lega tina jasa sapertos persiapan pengiriman barang & ngekspor dokumén sareng ngurus adat & tugas.

Pikeun ngagantelkeun syarat pengiriman barang sareng dokuméntasi ékspor, seueur eksportir nganggo pengiriman barang pikeun fungsina agén pengiriman barang. Pangirimna mamatahan sareng ngabantosan para nasabah dina cara ngirim barang-barangna sacara éfisién ti hiji tujuan ka tujuan anu sanés.

Freight Forwarder boga rupa-rupa pangaweruh. √Čta juara r√©gulasi, syarat dokum√©ntasi, prakt√©k perbankan, sareng biaya transportasi. Lantaran kitu, aranjeunna dina posisi ngagampangkeun metode √©kspor ti sababaraha tujuan.

Naon anu ditawarkeun FBA Freight Forwarders?

Forwarder angkutan barang maénkeun peran anu penting dina transportasi kiriman. Aranjeunna ngawartosan konsumén ngeunaan tempat kritis kurir maranéhanana.

Fasilitas utama anu nyayogikeun pengiriman barang nyaéta:

  • Nyukcruk angkutan
  • Pastikeun y√©n kargo nyokot tur teundeun dina waktu dijadwalkeun
  • Negotiating biaya angkutan barang
  • Nampi dokum√©n pengiriman & √©kspor siap
  • Booking gudang
  • Ngumpulkeun angkot

√Čta og√© ngajamin anjeun kaluar (upami diperyogikeun):

  • Beuli custom
  • Dokum√©ntasi custom
  • asuransi custom

Aranjeunna ngalayanan kalayan dokuméntasi kurir, tagihan muatan, gudang, sareng mode pamayaran. Aranjeunna ngahemat waktos sareng tanaga anjeun ku nawiskeun transportasi anu dipercaya pikeun barang anjeun dina harga anu kompetitif. Lantaran kitu, éta janten salah sahiji fasilitas anu paling pikaresepeun, dina bagian jasa pengiriman barang.

A global pangirim barang ngabantosan dina maksimalkeun usaha e-commerce anjeun, umumna ku nyadiakeun departemén logistik pikeun ranté suplai Anjeun. Salian ti ngabantosan anjeun ngahindarkeun waktos sareng artos, aranjeunna ngabantosan anjeun investasi artos sareng produsén anu idéal.

Langsung nungkulan kurir angkutan hadé lamun keur pangiriman di-kota atawa di-nagara bagian. Sedengkeun, lamun keur kaayaan perdagangan internasional jeung angkutan, skenario teu sarua.

A pengiriman barang forwarder nawiskeun nasehat, paperwork, sarta parentah diperlukeun pikeun kahayang kiriman anjeun dikirimkeun ka tujuan sakuliah wates.

Naha anjeun kedah nganggo Amazon Fba Freight Forwarder?

Pangiriman angkutan barang FBA henteu wajib ngimpor atanapi ngékspor. Nya, aranjeunna tiasa mangpaat pikeun perusahaan anu ngurus Amazon.

Aranjeunna ngabantosan anjeun nalika sumber in-house anjeun henteu wawuh sareng prosedur pengiriman internasional. Janten, perusahaan-perusahaan ieu nganggap pangirim angkutan barang ieu salaku aset.

Seueur anu ngajual online teras-terasan ngimpor dina cara anu sami sareng anu aranjeunna laksanakeun pikeun lami sabab - langkung saé iblis anu anjeun terang tibatan setan anu anjeun henteu, leres? Loba usaha online nu nyieun jutaan ku cracking muka cangkang, nu angkutan barang internasional.

Amazon FBA Freight Forwards parantos nyusun program anu nyandak anjeun pikeun nutupan naon anu anjeun hoyong terang dina unggal léngkah dina sadaya prosés.

Hiji kecap peringatan! Ieu mangrupikeun tip kargo anu anjeun pikahoyong, sanés tip kargo anu anjeun peryogikeun. Antara beungkeut adat, incoterms, jeung bahan bahaya, angkutan barang bisa datang jeung tantangan béda. Nanging, Amazon FBA Freight Forwarder mangrupikeun solusi pikeun seueur tantangan ieu.

Naha anjeun kedah nganggo Amazon Fba Freight Forwarder

Kauntungan tina Amazon Freight Forwarder?

Janten langsung sareng kurir angkutan disada sa√© nalika ngurus, pangiriman di kota atanapi di nagara bagian. Tapi hal anu b√©da mun anjeun nyoba nungkulan dagang internasional tur transporting on Amazon. √Čta peryogi peryogi ngalibetkeun FBA Freight Forwarder.

Pangirim kargo FBA nawiskeun tulisan, naséhat, sareng ogé pituduh anu diperyogikeun pikeun ngirim kiriman anjeun ka Amazon.

Mangpaat séjén ngagunakeun FBA freight forwarders nyaéta:

1. √Čf√©ktif-Cost

Salah sahiji kauntungan praktis tina ngagunakeun FBA freight forwarders nyaéta aranjeunna nawiskeun biaya kompetitif gumantung kana jasa anu diperyogikeun bisnis.

2. Pangaweruh ngeunaan adat istiadat

FBA Freight forwarders gaduh jumlah nu lumrah pangalaman jeung pangaweruh ngeunaan ngimpor sareng ng√©kspor barang. Aranjeunna terang ngeunaan adat di nagara anu aranjeunna nawiskeun jasa. 

3. Management

Freight forwarders umumna ngahususkeun dina sagala hiji wewengkon jasa, boh pasar atawa jasa angkutan. Hal ieu ngamungkinkeun usaha pikeun milih jasa mana anu kedah dicekel ku pangirim barang. Aranjeunna ngatur karya maranéhanana sasuai.

4. nawaran jasa husus          

Kauntungan anu paling penting pikeun pangirim angkutan barang nyaéta aranjeunna nyayogikeun jasa anu aya hubunganana sareng hiji organisasi. Siga, pangirim angkutan barang tiasa nyayogikeun jasa asuransi ka sadaya produk anu dikirimkeun sareng seueur deui.

jasa asuransi

Kumaha Naha Amazon Fba Freight Forwarders Robah Pikeun Jasana?

Nalika diperyogikeun pikeun ngirimkeun biaya pengiriman barang, aya sababaraha faktor anu kedah dikembangkeun. Kusabab seueur elemen anu aya dina pengiriman, ngitung biaya jasa pengiriman barang henteu gampang.

Anjeun ogé bakal mendakan sababaraha pangirim angkutan barang anu kalebet biaya anu tangtu dina kutipan sateuacanna, sedengkeun anu sanésna masihan aranjeunna salaku tambihan tambahan. Dina sababaraha kasus, hiji pangiriman angkutan barang bisa jadi teu nyadiakeun layanan husus dina sahenteuna, ninggalkeun eta arrangements dipigawé ti ongkos Anjeun.

Ieu diperlukeun pikeun meunangkeun ngarecahna lengkep naon kaasup dina cutatan saméméh comely kana jasa pengiriman barang forwarder urang.

ngelingan yén pangirim angkutan barang anu kacatet moal aya masalah dina masihan anjeun putusan lengkep. Amazon moal nanggungjawaban kanggo naon waé cacad, karusakan, karugian, atanapi bédana material anu kajantenan ka barang anjeun saatos dikirimkeun..

Ieu ngarecahna seueur elemen pengiriman anu kedah dibayar. Ayeuna, upami aranjeunna kalebet dina kutipan umum atanapi henteu, éta mangrupikeun hal anu anjeun kedah mastikeun sareng pangirim anu anjeun pilih.

Kalayan ieu, Amazon moal masihan repay atanapi ngagantian pikeun produk anu dikirimkeun ka pangirim barang atanapi anjeun.

Kumaha Pilih A FBA Freight Forwarder?

Kusabab anjeun terang prosés anu dipikabutuh pikeun pangirim angkutan barang, anjeun bakal gaduh kajelasan anu langkung saé ngeunaan naon anu kedah diomongkeun nalika milih anu kompeten. Amazon FBA angkutan barang forwarder pikeun anjeun bisnis.

Nganalisis tur enlist sababaraha pangalusna FBA Freight Forwarders sareng jasana bareng jeung wincik kontak maranéhanana. Naon tiasa aranjeunna nyadiakeun ka anjeun? Diajar situs wéb unggal perusahaan sacara saksama merhatikeun poin-poin di handap ieu.

Pilari hal-hal ieu:

¬∑ Mariksa Tujuan Pangiriman

Sanaos organisasi éta tiasa ngiklankeun diri, nyatakeun yén aranjeunna dikirim sacara internasional, sanés hartosna éta tiasa nutupan sadaya nagara.

A forwarder katuhu bakal salawasna nambahkeun inpo pasti dina ramatloka ngeunaan dimana maranéhna nyokot & nganteurkeun ka.

¬∑ Pilihan Asuransi

Naha aranjeunna nawiskeun asuransi standar pikeun nutupan dua hal ieu:

  • leungitna dasar
  • Biaya karuksakan

¬∑ Sistem nyukcruk.

Sistem tracking sora nyayogikeun ieu:

  • Bewara kasus husus
  • Dasbor jelas
  • Ngarop√©a laporan
  • Salinan digital tina paperwork

¬∑ Jasa bungkusan

Lamun anjeun ngahubungan FBA freight forwarder, pastikeun nanya ngeunaan jasa bungkusan maranéhanana. Tingali upami aya jasa tambahan anu ditawarkeun. Biasana, perusahaan pangiriman nyayogikeun kantong anu tiasa disegel pikeun produk sakedik sareng labél pikeun kotak anu langkung ageung.

Dokumén naon anu kedah disayogikeun ku Amazon Freight Forwarder?

FBA Freight forwarding merlukeun sababaraha paperwork, gumantung kana Negara asal. Pastikeun yén pangirim angkutan barang anjeun nyayogikeun anjeun dokumén anu relevan. Sacara umum, dokumén ieu nyaéta:

¬∑ Pesenan Pangiriman

Pangiriman Pangiriman mangrupikeun dokumén ti kolektor, pamilik, atanapi utusan ti kurir kiriman anu mesen pangiriman kiriman kargo ka grup sanés. Pesenan tinulis ieu ngamungkinkeun pikeun ngirim produk langsung ka tukang gudang, transporter, atanapi jalma sanés anu nyayogikeun kuitansi atanapi pangiriman gudang.

¬∑ Resi Dok

A Resi Dock certifies y√©n kargo geus narima di gudang. Organisasi pengiriman barang nyayogikeun dokum√©n ieu. √Čta mindahkeun tanggung jawab pikeun kiriman anu aman ti pangirim ka tukang gudang.

¬∑ Daptar muatan kapal

Bill of Lading mangrupikeun bukti yén aya perjanjian antara pangirim produk sareng pamawa. Palanggan biasana peryogi salinan asli ieu salaku buktina sareng nyandak kapamilikan produk.

¬∑ Laut Waybill

A Waybill Laut ngan dikaluarkeun salaku resi kargo. Dokumén anu judulna ieu dianggo dumasar kana amanah, anu hartosna henteu aya Bill of Lading anu diperyogikeun. Produk anu otomatis disatujuan pikeun dikirimkeun nalika aranjeunna dugi ka tujuan.

¬∑ Air Waybill

Air Waybill dipaké nalika mawa produk ngaliwatan angkutan udara. Dokumén ieu tindakan salaku resi produk sareng ngamungkinkeun para nasabah ngalacak pesenan.

¬∑ Garansi pengiriman barang

Jaminan Pengiriman mangrupikeun dokumen tinulis anu disayogikeun ku bank. Dokumén ieu dianggo upami angkat sateuacan dokumen angkutan barang.

Garansi pengiriman barangSabaraha biaya kiriman Ti China ka Amazon FBA?

Sakali anjeun ngagaleuh barang ti China, anjeun kedah mertimbangkeun seueur patarosan, nyaéta, média naon anu kedah dianggo pikeun ngangkut purchases ti Cina ka Amazon?

Anu mana cara transportasi anu paling murah? Naon pertimbangan adat sareng tugas nalika angkutan?

keur seller on Amazon, Anjeun kudu ngalakukeun pagawean persiapan awal ngeunaan medium transportasi, tugas adat, sarta waragad lianna. Persiapan ieu bakal ngabantosan anjeun nyetél harga jual anu paling kompetitif. Antukna, anjeun bakal ngudag kauntungan anu paling optimal.

Biaya produk gumantung kana medium transportasi. Produk standar tiasa hargana $ 2, sareng ukuran ageung tiasa $ 137. Angkutan udara tiasa ngarugikeun anjeun $ 4000, sedengkeun; angkutan laut bisa ngarugikeun anjeun $ 1200 pikeun kiriman sarua.

Anjeun peryogi ngartos asp√©k anu disebatkeun di luhur pikeun terang biaya barang anjeun. Pikeun k√©ngingkeun tinjauan biaya, cokot conto kanggo ngitung biaya kiriman 3CBM China ka gudang FBA anu aya di AS. √Čta hargana ti $200 dugi ka $530, gumantung kana m√©dium anu anjeun pilih pikeun transportasi.

harga

Ieu ngan tinjauan. Upami anjeun hoyong ngitung biaya anu saleresna, anjeun tiasa nganggo kalkulator pangiriman pangiriman.

Kumaha Pangiriman Barang ti Cina ka Amazon FBA:

Ieu mangrupakeun umum tur nguntungkeun teuing, ka kapal ti Cina ka FBA salaku strategi bisnis ayeuna po√©. √Čta sigana sesah tapi henteu sapertos di dunya nyata.

Anjeun tiasa langsung mindahkeun kiriman anjeun ti China ka Amazon FBA atanapi ngalangkungan medium (kaasup diri anjeun ogé, salaku medium).

Dina tulisan ieu, kuring kedah nyobian nyebatkeun sudut pandang anu bakal nguntungkeun anjeun pikeun ngartos hal-hal, sapertos kieu:

¬∑ Nalungtik larangan impor dina produk anjeun:

Hiji kedah gaduh pamahaman larangan impor anu aya hubunganana sareng produk khususna ti Cina atanapi Amazon FBA. Contona, Anjeun teu bisa ngirim alkohol jeung pakarang, jsb ka Amazon FBA.

¬∑ Nguji produk ku kiriman leutik:

Janten wijaksana tiasa ngamimitian ku kiriman alit upami anjeun ngurus barang √©nggal di Amazon tinimbang bad√© kiriman ageung. √Čta henteu ngan ukur nguntungkeun anjeun pikeun ngartos sadayana pros√©s tapi og√© ngeunaan pro sareng kontra anu aya hubunganana sareng produk √©ta.

¬∑ Pilih incoterm anu leres: EXW, FCA, atanapi FOB:

Incoterm mangrupikeun kontrak antara panyadia sareng pembeli (anjeun), anu biasana ngurus résiko angkutan. Aranjeunna seueur, tapi anjeun sahenteuna kedah terang kana tilu ieu.

  1. EXW (Mantan karya):suppliers resep ieu sabab ngan sakuduna dituju rancang barang anjeun sarta nganteurkeun ieu dina pabrik maranéhanana (gaw) Gerbang. Saatosna, sadayana tanggung jawab mindahkeun barang-barang éta tina gerbang pabrik ka gudang Amazon mangrupikeun milik anjeun.
  2. FCA (Pangiriman Gratis):dina ieu hartosna, suppliers meunang tanggung jawab pikeun ngangkut produk Anjeun barang nepi ka port mutuskeun nagara maranéhanana. Muatan kiriman mangrupikeun tanggung jawab anjeun. Anjeun kudu nungkulan adat sorangan.
  3. FOB (Gratis onboard Kapal):√Čta sapertos FCA, tapi tambihan ngurus adat istiadat aya dina pihak supplier. Supplier nanggung jawab pikeun ngamuat kana kapal, sareng saatosna, tanggung jawab anjeun.

¬∑ Ngitung biaya darat:

Nyimpulkeun sadaya biaya anu ditanggung dina barang dugi ka gudang Amazon mangrupikeun biaya darat. Biasana kalebet harga barang, biaya pengiriman, tugas adat sareng PPN, sareng Biaya Amazon.

Kabéh waragad anu tos diitung, teu kaasup Biaya Amazon, sareng urang tiasa ngitung Biaya Amazon kalayan bantosan FBA Kalkulator

¬∑ Pariksa bungkusan:

Anjeun kedah terang naon anu cocog sareng naon anu henteu ngeunaan bungkusan, sateuacan mindahkeun barang anjeun ka Gudang Amazon.

Amazon boga wewenang pikeun mulang, nolak, atawa mamatahan pikeun repackaging lamun barang henteu minuhan sarat bungkusan diatur ku Amazon. Anjeun kedah ngalakukeunana ku biaya anjeun nyalira.

¬∑ Manggihan forwarder katuhu:

Milarian forwarder anu leres ngahémat waktos sareng artos. Husus, pikeun milih ieu kaluar tina pasar Cina, Anjeun kudu assess forwarder anjeun dina dasar handap.

  • Forwarders kudu boga Komunikasi alus dina basa Inggris sabab, di Cina, loba angkutan barang forwarders teu alus dina basa Inggris.
  • Forwarders kedah nengetan pangalaman pamak√©. Ieu bisa ditaksir ngaliwatan website maran√©hanana.
  • Assess ongkos pengiriman barang forwarders b√©da.
  • Naha aranjeunna cekap pikeun nanganan kiriman ti palabuhan Cina ka Gudang Amazon?

¬∑ Asuransi kargo komprehensif:

Sababaraha perusahaan asuransi online ngurus asuransi pengiriman amazon. √Čta ngajaga anjeun tina karugian, maling, atanapi karusakan barang-barang kami salami transit. √Čta gumantung kana naha kiriman anjeun ku hawa, darat, atanapi laut.

¬∑ Karya tulis. Seueur pisan. (Ati-ati mariksa):

waktu dagang dina hiji internasional tingkat, dokuméntasi mangrupa salah sahiji bagian krusial. Anjeun tiasa nampi bantosan ti Majalah China pikeun terang kumaha nyiapkeun dokuméntasi sareng nerapkeun ieu dina perdagangan anjeun ti China. Pikeun ngadaptarkeun dokumén ieu, anjeun tiasa nganjang ka ieu kaca wéb.

Pangiriman Ti Cina ka Amazon FBA

¬∑ K√©ngingkeun beungkeut Pabean anu leres:

Beungkeut bea cukai nyaéta beungkeut antara tilu pihak, Insurer (ngaluarkeun beungkeut ieu), Adat istiadat jeung perlindungan wates (CBP) Amérika Sarikat, jeung poko (importir catetan).

CBP meunang jaminan ngaliwatan beungkeut ieu yén importir catetan tanggung jawab minuhan sarat hukuman, tugas adat, jeung kawajiban lianna.

  1. Ngeunaan Amazon Freight Forwarders & Hand Carry:

Sigana pisan pajeulit nalika anjeun nganggo forwarder pikeun mawa barang anjeun dina tingkat internasional atas nama anjeun. Amazon henteu nutupan komplikasi ieu. Nya, upami anjeun kedah nganggo pengiriman barang, anjeun kedah nganjang ka situs resmi Amazon.

  1. Ngeunaan Pabean, Kawajiban, sareng Pajak:

Nalika ngurus FBA Amazon, Anjeun tanggung jawab pikeun mastikeun yén produkna sah sareng sah diimpor ti Cina ka Gudang Amazon. Bea cukai, tugas, sareng pajeg béda-béda ti nagara ka nagara. Anjeun kedah ngahubungi Kantor Pabean Cina pikeun kéngingkeun inpormasi anu diperyogikeun.

  1. Kosakata Anjeun Kudu Nyaho Pikeun Amazon Freight Forwarding:

Sakali anjeun damel sareng Amazon angkutan barang Neraskeun FBA, anjeun kedah terang sababaraha kosakata anu biasa dianggo. Sababaraha pangpentingna di antarana dibahas di dieu pikeun rujukan siap anjeun.

  • FMC:√Čta singketan tina Komisi Maritim Federal, anu nyatujuan perusahaan-perusahaan di sakumna dunya pikeun nganteurkeun barang-barangna ka perusahaan-perusahaan san√©s.
  • OTI:OTI nangtung pikeun Ocean Transport Intermediary sareng mangrupikeun perusahaan anu dilisensikeun ku FMC aub dina ngangkut barang ku laut.
  • NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier): NVOCC tanggung jawab pikeun ngangkut barang anjeun dina House Bill of Lading sorangan, dokum√©ntasi anu sami tanpa gaduh kapal angkutan laut.
  • IAC: nya √©ta singgetan tina Infrastructure As a Code anu ngagampangkeun pros√©s ngokolakeun infrastruktur anu bisa dipercaya, gampang, jeung gancang.
  • IATA / CNS:IATA nangtung pikeun Asosiasi Angkutan Udara Internasional, anu mangrupikeun organisasi perdagangan resmi di maskapai penerbangan di dunya. CNS nya√©ta singketan pikeun kode IATA pikeun Bandara Internasional Cairns.

Bacaan anu disarankeun:Pangiriman Ti Cina ka Amazon FBA: Pitunjuk Léngkah Ku Lengkah 2020

Top 10 pengiriman barang Amazon di china

Pangiriman angkutan barang tiasa janten bagian penting tina bisnis nalika anjeun milarian sumber produk ti Cina. Forwarders angkutan barang ieu tiasa ngabantosan anjeun milarian anu pangsaéna perusahaan manufaktur pikeun barang diperlukeun Anjeun.

Salaku bagian tina jasa anu dipersonalisasi, aranjeunna nawiskeun sakumpulan jasa anu tiasa kabuktosan ngabantosan pisan dina sadaya prosés ieu sareng éta nyaéta kieu;

  • Mantuan anjeun negotiating kalawan produs√©n.
  • Pamastian kualitas
  • Ngembangkeun produk
  • Bungkusan sareng logistik

Di dieu téh daptar sapuluh Amazon pangalusna forwarders angkutan barang di Cina;

LeelineSourcig

Perusahaan ieu gaduh pangalaman sapuluh taun dina widang ieu. Boh anjeun kaayaan pesenan leutik atawa badag, anjeun teu kudu salempang. LeelineSourcing bakal assure anjeun ngeunaan kualitas, harga kalapa, bungkusan, kiriman, jsb Aranjeunna nawiskeun Anjeun ladenan pribadi sangkan anjeun wareg jeung naekeun Anjeun bisnis.

LeelineSourcing

Jing Sourcing

Jing Sourcing mangrupikeun FBA Freight Forwarder anu nyayogikeun sumber gratis ka palanggan sedeng darat leutik kalayan MOQ sakedik $ 1000. Konsumén tiasa nampi jasa gratis sapertos gudang, pamariksaan, sareng manajemén kiriman kalayan harga anu murah pisan.

Fasilitas sanésna sapertos dukungan pengiriman, pamariksaan kualitas, sareng manajemén produksi ogé ngabedakeun Jing Sourcing ti pesaingna.

FBA Cina Sourcing

Perusahaan ieu dumasar di Hong Kong sareng mangrupikeun FBA Freight Forwarder kalapa di China ogé. Aranjeunna gaduh pangalaman 25 taun di manufaktur basis Cina, dina industri béda. Aranjeunna ngantepkeun palangganna cicing di bumi sareng nyandak sadaya tanggung jawab bisnisna. Aranjeunna mendakan produsén idéal sareng ngangkut barang ka Gudang Amazon.

Naga Sourcing

Perusahaan kedah ngadeukeutan pasar global pikeun ngamankeun nilaina dina pasar anu volatile sareng internasional ayeuna. Naha tujuan klien nyaéta ngirangan résiko, innovate, atanapi nyalametkeun, Naga sourcing tiasa nganteurkeun jasa sourcing sarta bisa ngalaksanakeun kecerdasan pasar.

Naga Sourcing narékahan pikeun nganteurkeun jasa na, ngajaga kabutuhan klien dina pikiran. Aranjeunna sadar pisan waktos sareng bersaing pikeun standar pangluhurna. Jasa anu sanésna kalebet intelijen pengadaan, outsourcing pengadaan, Ahli dina metodologina.

Naga Sourcing

Grup Qaizen

Qaizen Group mangrupikeun FBA Freight Forwarder kualitas luhur anu ngabantosan para nasabahna sakumpulan jasa sumber anu lengkep. Aranjeunna nawiskeun jasa ti auténtikasi sareng pilihan produsén dugi ka rundingan biaya, jaminan kualitas, Pangembangan Produk, akuisisi bahan baku, pamariosan béa cukai, pengiriman barang, sareng logistik.

Gaduhan prosés terpadu sareng tenaga kerja profésional sareng sistem ERP terpusat, Qaizen Group aya dina posisi pikeun nyayogikeun jasa anu pangsaéna dina sadaya tingkatan. Aranjeunna nawiskeun jasa palanggan pikeun ngabéréskeun sareng nyortir tungtutan sareng syarat khusus para klien ngeunaan sumber.

Cina Sourcing Services

China Sourcing Services tiasa sumber ti Taiwan sareng Hong Kong salian ti China. Aranjeunna mibanda rupa-rupa badag suppliers dipercaya jeung renowned ti lokasi ieu, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nyayogikeun kabutuhan palanggan dina lingkungan anu kompetitif.

Aranjeunna ngagaduhan tanggung jawab pikeun ngatur sadaya prosés ranté suplai pikeun nganteurkeun barang palanggan ka Amazon atanapi lokasi anu dipikahoyong di sakumna dunya. Upami palanggan hoyong aranjeunna tiasa ngatur kunjungan ka pabrik anu pikaresepeun.

Spesialis Perdagangan Global Nyarita

Spesialis Perdagangan Global Inc gaduh tim pameseran luar negeri anu ngantepkeun kliénna sacara khusus difokuskeun pamasaran sareng penjualanna. Aranjeunna nyandak tanggung jawab sésa ngayakeun, kiriman, sareng adat istiadat, jsb. Perusahaan ieu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina jalur ieu. Janten upami anjeun hoyong sumberna ti Cina ka Amazon, Spesialis Perdagangan Global nempatan posisi anu dipercaya.

JS Sourcing

Tujuan Perusahaan nyaéta pikeun ngajagaan pesenan klien sareng ngahontal kauntungan sacara umum sapanjang prosés sumber. Aranjeunna spesialis dina digawé UKM, inovator, pangusaha.

JS Sourcing ogé nyayogikeun para klienna sakumpulan jasa khusus anu ditujukeun pikeun ngagampangkeun sareng nyegerkeun para klien. kabutuhan bisnis di Cina.

Sumber DTL

Pausahaan ngabantosan para nasabahna pikeun nyayogikeun tangtangan damel di zona waktos, budaya bisnis, sareng basa. Aranjeunna ngajantenkeun sumber langkung gampang ku nanganan ampir sadayana pikeun naon waé anu anjeun milarian.

DTL Sourcing ngabantosan klien pikeun ngahontal barang kualitas di Cina sareng ngirimkeun gudang Amazon ieu sacara éfisién dina harga anu kompetitif.

Sumber DTL

Cocog Sourcing

Cocog Sourcing nawiskeun sumber jasa di Cina ka konsumén global na. Aranjeunna mantuan kalawan impor ti Cina. Aranjeunna ngabantosan klienna milarian produsén anu pangsaéna pikeun ngirimkeun barang ka Amazon atanapi di payuneun klien.

Salajengna, Match Sourcing nawiskeun jasa sapertos Produk Pangwangunan, badami, penanganan sampel, pamariksaan kualitas, kontrol resiko, sarta arrangements pengiriman barang.

Kumaha LeelineSourcing Ngabantosan Anjeun Kirim Ti China Ka Amazon FBA

LeelineSourcing gaduh pangalaman sapuluh taun damel sareng Amazon FBA. Kalayan jasa profésionalna, anjeun tiasa kéngingkeun bantosan dina sumber, nyiapkeun, sareng pengiriman produk ti Cina ka Gudang Amazon.

Tina ranté supplier na, LeelinSourcing bakal sumber idéal manufaktur perusahaan ka anjeun dina dua dinten kerja saatos nampi patarosan ti anjeun. LeelineSourcing urang fee agén gratis dugi ka anjeun milih supplier anu pas pikeun barang-barang anjeun.

Ogé nawarkeun maneh tailored na jasa pribadi siga ODM, OEM, percetakan logo, desain bungkusan, Negosiasi Pangwangunan Produk, Konsolidasi Sampel, jeung Pabrik InokJeung sajabana LeelineSourcing ogé ngajamin yén anjeun parantos ngadeukeutan barang anu leres dina harga kalapa pangsaéna anu aya di pasar.

LeelineSourcing nawiskeun set lengkep jasa A ka Z, kalebet FBA Sourcing ka Sellers Profesional dina Amazon, sakuliah dunya. slogan maranéhanana nyaéta: Kami FBA pangalusna anjeun Agén di Cina.

Dupi abdi tiasa ngirim langsung ti Alibaba ka Amazon FBA?

Sumuhun! Anjeun tiasa ngirim langsung ti Alibaba ka Amazon FBA, tapi anjeun kedah terang sababaraha hal anu penting. Ngalakonan ieu salawasna dianggap riskier. Anjeun kedah ngajawab patarosan; Dupi anjeun nampi sami produk anu anjeun pesen dina hal kualitas sareng katerangan anu sapuk ti supplier.

Upami anjeun ngalakukeun bisnis sareng supplier kanggo lami sareng parantos ngembangkeun hubungan anu tiasa dipercaya, maka éta henteu kunanaon. Upami teu kitu, anjeun kedah mertimbangkeun masalah di luhur.

Dina modeu ieu, anjeun teu make agén jeung langsung ngirim produk ka Amazon gudang gantina. Kasempetan anu cerah nyaéta yén anjeun tiasa mendakan inventaris anu goréng.

Bacaan anu disarankeun:Alibaba Freight Forwarder Guide: Kumaha Milarian Anu Katuhu Alibaba Freight Forwarder

Naha supplier kuring tiasa ngirim langsung ka Amazon?

Sumuhun! Anjeun supplier bisa ngirim langsung ka Amazon FBA gampang.

Supplier kedah terang prosésna ngan ukur dina skenario ieu. Anjeunna henteu ngan ukur tiasa ngirimkeun barang anjeun ngalangkungan hawa, laut, atanapi kurir ti China ka Amazon tapi ogé tiasa ngabantosan anjeun dina pabeurangan.

Kode SKU tiasa ngagampangkeun prosésna. Saatos nampi pesenan anjeun, éta supplier bisa nempelkeun kodeu SKU on anjeun unggal pakét pikeun ngabedakeun barang anjeun ti batur.

Teras anjeun tiasa ngékspor barang anjeun ka Amazon FBA nganggo dasbor anjeun. Supplier tiasa ngabantosan anjeun dumasar kana kabutuhan anjeun.

kacindekan

Tulisan éta nyobian ngajelaskeun dua hal anu penting pisan anu anjeun kedah terang nalika dagang online. Peran tina Amazon FBA Freight Forwarder sawaktos Anjeun keur kaayaan Amazon sarta aspék béda pakait husus kalawan pasar Cina.

Usaha online ningkat sacara éksponénsial di Cina kalayan waktos. Teu aya anu tiasa malire pasar Cina tina sudut pandang ieu.

Dina waktos anu sami, teu aya anu tiasa nolak pentingna agén angkutan barang anu saé. Tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun milih FBA Freight forwarder dina hal pasar Cina.

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 5 / 5. Nomer sora 1

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.