Biaya Agén Sourcing Cina

Panghandapna Cina Sourcing Agén fee

Harga kaitung pangdeukeutna ti tungtung

Sadaya harga produk anu kami kutip nu nyadiakeunharga 's, nu bisa EXW(Ex Works) harga, FOB or CIF istilah (istilah gumantung kana anjeun).

bébas Service

Ladenan sumber kami gratis. Upami anjeun resep jasa kami sareng harga anu kami tawarkeun, teras anjeun mesen.

Salaku Staf Anjeun

Urang ngan ngecas persen lumrah jumlah produk salaku muatan jasa, sarta kami bakal nuturkeun nepi ka ngahasilkeun sarta pengiriman barang. Urang tiasa dianggo salaku departemén sourcing sorangan di Cina.

Cina Sourcing harga jasa

Teu aya biaya upfront anu ditagihkeun nalika kami ngamimitian jasa sumber, kami ngan ukur ngecas nalika anjeun sugema sadayana sareng kami tina sumber, kutipan, pesenan saatos pengiriman. Kami komitmen ka sumber produk kualitas luhur kalawan ongkos pangalusna mungkin via prosés transparan lengkep; Taya fee disumputkeun bakal ditagihkeun.

Ku Mayar biaya nunjukkeun sapertos di handap ieu, kami ngabantosan anjeun koordinat antara supplier sareng anjeun tina sumber produk, pamariksaan pabrik, susulan pesenan, pamariksaan kualitas sareng dukungan pengiriman pikeun ngajantenkeun produk ti China ka anjeun langkung gampang.

Jumlah PesenanMuatan LayananIstilah pamayaran
Kurang leuwih $ 1,000$100 100% mayar nalika pesenan tempat.
$ 1,001- $ 3,00010%
$ 3,001- $ 6,0009%
$ 6,001- $ 10,0008%  30% deposit sareng kasaimbangan ngalawan sateuacan pengiriman
$ 10,001- $ 15,0007%
$ 15,001- $ 20,0006.5%
$20,001 ka luhur6%

tips:Upami pesenan pameseran anjeun cukup ageung sareng jumlahna langkung luhur tibatan $50,000, biaya jasa sareng istilah pamayaran tiasa ditawar.

Siap ngamimitian?

Taroskeun kami ayeuna pikeun sumber produk anyar anjeun sareng ngembangkeun bisnis anjeun.

CARA BAYARAN

Jumlah total kirang ti $6000 kami ngan nampa 100% T / T pamayaran nalika urutan ieu disimpen.
Pikeun langkung ti $6000 pesenan kami nampi 30% T / T salaku deposit sareng kasaimbangan anu dibayar sateuacan dimuat.

INFORMASI BANK

Ngaran Bank: Citibank
Nomer Akun: 77722190221042496
Nomer Routing ABA: 031100209
Nami akun:Latin Inovasi Téhnologi Co Ltd
SWIFT / Kode BIC: CITIUS33
Alamat Bank: 111 Wall Street, York énggal, Ny 10005, AS

———————————————————————————————

Ngaran akun: LEELINE TECHNOLOGIES LIMITED
Nomer rekening bank: 8459701576
Nomer routing ACH: 026073150
Nomer routing Fedwire: 026073008
Kodeu SWIFT: CMFGUS33
Ngaran Bank: Komunitas Federal Savings Bank
Lokasi akun: Amérika Serikat

tips:Di luhur aya rekening perusahaan kami. Kami moal nawiskeun anjeun inpormasi bank anu sanés pikeun transfer. Upami anjeun terang inpormasi bank kami dirobih, mangga parios deui ku telepon supados henteu ditipu.
Disarankeun bacaan: Pamayaran Alibaba Gagal

Biaya Agen Sumber Cina: Harti, Jinis, sareng Faktor anu mangaruhan  

Cina mangrupakeun salah sahiji economies pangbadagna tur pangbadagna ekspor di dunya. Sourcing produk ti Cina geus jadi chioce perdana pikeun loba pausahaan global.

Aya seueur faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika anjeun milih agén sumber Cina alus pikeun bisnis impor Anjeun.

Nyaho rinci ngeunaan agén sumber Cina fee jelas sigana leuwih krusial. 

Dina potongan lengkep ieu, kami bakal ngaliwat anjeun sareng nyayogikeun inpormasi anu kredibel ngeunaan jinis sareng modél. Urang ogé bakal nempo faktor nu mangaruhan kana agén pameseran waragad na sabaraha eta bakal ngarugikeun anjeun. 

Hayu urang ngamimitian!

Biaya Agén Sourcing Cina

Naon Biaya Agén Sumber Cina?

Biaya agén Sourcing mangrupikeun jumlah kompensasi individu anu ngabantosan anjeun kéngingkeun barang-barang pikeun biaya impor anjeun.

Agén profésional tiasa ngecas anjeun sakali biaya atanapi komisi dumasar kana perjanjian anjeun, jumlah sareng jinis barang. 

Ieu mungkin ngalaman bédana harga ti hiji agén sumber mun sejen tapi rentang umum bakal 5-10% tina biaya barang sourced. 

Dua Jenis Struktur Fees

Gumantung kana tahap manajemén ranté suplai, anjeun bakal manggihan struktur fee béda nu peryogi ngartos.

1. Fee Agénsi Hiji-Time pikeun Meunangkeun Supplier a

Aya agén anu kalibet dina tahap awal vetting perusahaan sumber.

Biaya agén sumber ieu dibayar pikeun ngaidentipikasi produsén anu leres, pariksa legitimasina, sareng ngahubungkeun sarat ka anu mésér. Sanggeus prosés ieu réngsé, nu agén sumber Cina ninggalkeun komunikasi antara supplier jeung prospek.

Nalika kontrak ditandatanganan antara supplier sareng anu mésér, agén sumber nampi biayana. 

2. Fee Manajemén Manufaktur

Pikeun perusahaan eCommerce énggal anu badé kéngingkeun panyadia luar negeri anu dipercaya, kéngingkeun agén sumber China anu langkung seueur milarian supplier penting.

Ieu dimana biaya manajemén manufaktur asup. 

Jinis fee agén sumber Cina ieu ngalibatkeun verifikasi supplier sareng manajemén inventaris nalika manufaktur lumangsung. Éta mangrupikeun prosés anu ngajamin harga anu kompetitif ngalangkungan rundingan.

Nyusun pikeun kadali kualitas pamariksaan sareng produk prototyping ogé diurus dina biaya ieu. Aya dua modél utama pikeun agén sumber anu ngabantosan dina ngokolakeun inventaris. Éta tingkat fee datar jeung komisi dumasar. 

Kumaha waragad ieu diitung?

Biasana, aya dua modél ngecas umum pikeun biaya agén sumber Cina:

  • Fee Datar-Rate

Biaya laju datar mangrupikeun jinis kompensasi dimana perusahaan anu nyayogikeun atanapi agén sumber ngecas biaya anu tetep. Laju ieu tiasa janten biaya bulanan atanapi laju per jam, gumantung kana perjanjian.

Nanging, kalolobaan agén pameseran langkung milih per jam tibatan ngantosan sabulan. Kitu cenah, laju ieu diitung dumasar kana panjang proyék atawa per basis produk.

Éta struktur pamayaran anu paling umum pikeun agén sumber China sareng langkung dipikaresep ku pangecér sabab éta langkung murah. 

  • Komisi Agen Sourcing

Dina waktos sanés, agén sumber ngecas para pangecér komisi tina inventaris anu dibeli. Fee bisa rupa-rupa ti 5% nepi ka 10% tina inventory dibeuli. Tapi, ongkos komisi bisa rupa-rupa dumasar kana produk sourced jeung ukuran pesenan.

Ieu hartosna, jumlah total bakal rupa-rupa sareng bakal gumantung kana ukuran pesenan, jinis produk sareng durasi proyék. 

Lamun kuantitas produk sourced tinggi, nu handap komisi jeung badag rohangan pikeun badami.

Faktor nu mangaruhan waragad Agén Sourcing Cina

Faktor nu mangaruhan waragad Agén Sourcing Cina

1. Pangalaman Agen Sourcing 

Pangalaman agénsi sumber mangrupikeun aspék anu paling penting nalika milarian supplier Cina. Ieu dimana anjeun ngabédakeun antara agén goréng sareng agén anu saé atanapi anu kredibel sareng dipercaya tina anu henteu. 

Langkung seueur pangalaman hartosna langkung seueur pangaweruh ngeunaan perusahaan sumber, rundingan harga anu langkung saé, sareng kontrol kualitas anu luar biasa.

Janten, milarian agén sumber Cina anu gaduh pangalaman langkung ti 10 taun. Upami milarian agén sumber anu gaduh pangalaman sapertos kitu sigana sesah, pilih hiji sareng opat dugi ka lima taun.

Ogé, aranjeunna gaduh catetan lagu anu saé sareng pertumbuhan pendapatan ajeg sareng konsisten. Sapertos a pausahaan sourcing kamungkinan méré Anjeun nilai duit Anjeun. 

Hal anu sanés pikeun mariksa agén sumber Cina kalayan pangalaman pangsaeutikna taun nyaéta daptar klien.

Upami aya paningkatan jumlah klien, ieu hartosna aya étos kerja anu saé, palayanan palanggan anu saé sareng prosés anu asli. Anjeun tiasa pariksa ulasan online sarta ratings atawa malah ngobrol konsumén maranéhanana ngeunaan pangalaman maranéhanana. 

2. Pangaweruh jeung Spésialisasi

Upami anjeun hoyong barang konsumen umum atanapi sababaraha kategori produk, anjeun henteu peryogi agén individu anu ngahususkeun kana niche anu dipasihkeun. (Sanajan strategi ieu bisa ngarugikeun anjeun saeutik leuwih, anjeun leuwih gampang pikeun manggihan individu atawa agén mumpuni sarta ngalaman. Sajaba, maranéhna bakal mantuan Anjeun pikeun ngawasan proyék anjeun sarta komunikasi supplier.)

Nanging, upami anjeun peryogi panyalur poténsial pikeun industri anu dipasihkeun, anjeun hoyong mésér agén kalayan pangaweruh khusus anu tiasa dianggo dina prosés vetting. Salaku conto, nalika anjeun peryogi bahan wangunan ti perusahaan asing anjeun hoyong agén sumber lokal anu tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong.

individu ieu agén sumber di Cina mungkin gaduh biaya jasa anu langkung luhur tibatan anu umum tapi anjeun ogé ngajamin kualitas anu pas dina harga anu pas.

3. Jumlah Agen Sourcing di Industri 

Sektor manufaktur di Cina terus booming jeung aya ratusan suppliers jeung Pabrik Alat Asli (OEM) di Cina.

Kaayaan ieu ngajadikeun hésé pisan gaduh biaya sumber standar. 

Kaseueuran agén sumber nyobian kéngingkeun bagian tina seueur pembeli ku nawiskeun jasa gratis pikeun pesenan percobaan atanapi harga anu murah pisan pikeun ngarobih saloba prospek anu jéntré. 

Hasilna nyaéta produk kualitas rendah anu gagal nguji produk kalayan nilai moneter anu rendah. Pikeun ngahindarkeun diri dina kaayaan ieu, penting pikeun ngartos kumaha bedah jalan. 

Ieu bakal ngalengkepan anjeun ku pangaweruh anu anjeun peryogikeun pikeun vet agén sumber anu leres, dumasar kana biaya jasa. 

4. Industri 

Badan sumber ngecas harga anu béda pikeun industri anu béda. Standar industri rupa-rupa sarta sababaraha suppliers bisa merlukeun fee upfront. 

The Prepayments + model persentase mikat pembeli anu 100% komitmen sarta serius ngeunaan mesen produk ti Cina.

Negosiasi harga ogé tiasa bénten-béda antara nagara-nagara anu béda-béda dimana barang bakal diimpor. 

Salaku tambahan, ngatur produksi sareng pengadaan produk rupa-rupa antara industri, sadayana ieu gaduh dampak kana biaya agén pameseran anu ditagihkeun. 

5. Syarat Kontrol Kualitas 

Sanaos panyadia pangsaéna tiasa kalebet kana klaster industri anu sami, tés barang, prototipe, sareng ngayakeun produkna tiasa béda-béda sacara signifikan. 

Kalayan hasil kadali kualitas, harga bakal robih dina sababaraha sasmita sareng kategori produk. 

Bakal aya barang anu hargana luhur sareng barang kualitas rendah, ti produsén anu sami. Gumantung kana tingkat jaminan kualitas anu anjeun pikahoyong, lembaga sumber tiasa ngecas biaya datar anu langkung luhur atanapi langkung handap. 

Disarankeun bacaan: Kumaha Milarian Agén Sourcing Cina anu dipercaya
Disarankeun bacaan: Agen Impor Cina

Pilari Agen Sumber Pangsaéna Cina?

Leeline Sourcing mantuan Anjeun manggihan pabrik, meunang harga kalapa, nuturkeun nepi produksi, mastikeun kualitas sarta nganteurkeun produk ka panto.

Sabaraha éta? 

https://www.youtube.com/watch?v=zomGYuUfHH8&t=29s

Lamun ngajual dina Amazon, anjeun peryogi jasa préparasi FBA. Di handap ieu mangrupa bubuka ongkos husus.

  1. Inspection Produk Dasar

Ieu ngalibatkeun pariksa kualitas sareng kuantitas produk anjeun pikeun mastikeun aranjeunna dibungkus saé sareng henteu aya kasalahan.

Biaya anu $0.10 per item kalawan minimum $20 per pesenan.

  1. Labél produk

Di dieu, anjeun ngan ukur ngirimkeun labél FBA anjeun sareng kami bakal ngarengsekeun sesa padamelan pikeun anjeun 

Éta bakal ngarugikeun anjeun $ 0.20 per item kalayan minimum $ 20 per pesenan. 

  1. Polybagging

Ieu ngawengku nempatkeun unggal produk dina polybag-disatujuan FBA. Ieu mangrupikeun sarat upami anjeun gaduh barang anu tiasa ngabubarkeun atanapi leupas. 

Kami bakal ngecas anjeun $0.20 per item.

  1. bundling

Dina agénsi kami kami bakal nyampur sareng cocog sareng produk anjeun dina pakét anu anjeun resep. Urang ogé bisa mantuan dina repacking, nambahkeun sisipan jeung ngaleutikan-packing. 

Biaya anu $ 0.30 per produk dibuntel (kaasup 5 item) jeung tambahan $ 0.1 per item tambahan.

Disarankeun bacaan: Kumaha Sumber Produk ti Cina
Disarankeun bacaan: 1688 vs Taobao

Kumaha kéngingkeun harga pangsaéna nalika damel sareng agén sumber China?

harga pangalusna nalika gawé bareng agén sumber Cina

Kéngingkeun harga anu leres hartosna kéngingkeun harga anu kompetitif tanpa kompromi kana kualitas barang, bungkusan atanapi prosés pengiriman.

Éta boro tiasa kajantenan upami anjeun henteu kéngingkeun agén sumber anu leres. Agén sumber Cina anu saé bakal janten tautan anu ngahubungkeun anjeun sareng tawaran pangsaéna.

Kusabab agén ngalaman understands prosés produksi barang, supplier katuhu jeung basa lokal.

Anjeun tiasa yakin pikeun ngembangkeun hubungan anu langgeng anu bakal ngagampangkeun tantangan sareng pajeulitna ranté suplai. Teu aya jaminan harga tetep sareng anjeun henteu peryogi éta.

Kalayan agén sumber anu berpengalaman di sisi anjeun, anjeun bakal nampi harga pangsaéna sepanjang waktos.

Ku alatan éta, nyandak waktos Anjeun tur pilih agén katuhu. 

Hal ka Awewe 

1.Cultivate hubungan jangka panjang jeung supplier, sarta agén sourcing.

Ieu hartosna perusahaan sumber anu saé kedah milih produk anu ngamungkinkeun hubungan ieu langkung lami.

Anjeun bakal ningkatkeun efisiensi dina mesen sareng pengiriman, gaduh rundingan harga anu langkung saé sareng kéngingkeun produk anu pas. Katiluna pihak bakal nguntungkeun leuwih dina hubungan bisnis jangka panjang. 

2.Reduce resiko pisan waragad.

Agén sumber profésional maénkeun peran anu penting di dieu sabab bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun detil anu leres ngeunaan nagara deungeun anu anjeun henteu tiasa didatangan dina waktos éta.

Contona, hiji agénsi nu mana ka manufaktur atawa perusahaan dagang pikeun ngonfirmasi aranjeunna langkung saé. Ogé, pastikeun panyadia ngagaduhan status hukum anu leres kalayan lisénsi anu sah sareng énggal. 

3.A jasa manajemén produksi kontinyu mangrupa pilihan pangalusna lamun anjeun hiji timer munggaran.

Hadé pisan mun anjeun meunang agénsi lokal dumasar di Cina anu ogé bakal mantuan dina prosés ngayakeun jeung manajemén inventaris.

Nyobian napigasi sadayana ieu nyalira tiasa sesah sareng anjeun tiasa ngadamel pilihan anu salah.   

Disarankeun bacaan: 10 Agen Pangiriman Cina Pangalusna Ngabantosan Anjeun Kirim ti China

Hal-hal anu Diindarkeun 

1.Avoid ongkos panghandapna.

Émut yén agén aya dina usaha sumber, janten nalika aranjeunna ngecas teuing rendah, kamungkinan produkna ogé kualitasna rendah.

Sanaos seueur agén sumber bakal nyobian narik para nasabah kalayan jasa gratis pikeun pesenan percobaan atanapi tarif anu paling murah, tawaran murah sering ditarjamahkeun kana produk kualitas rendah. Pikeun mastikeun yén anjeun mayar jumlah anu pas, anjeun kedah ngartos kumaha hargana jalan.

2. Ulah kabawa ku agén sourcing suggesting nawarkeun layanan bébas.

Éta mangrupikeun umpan pikeun narik anjeun ka aranjeunna, sareng anjeun kedah mayar éta dina biaya disumputkeun atanapi produk anu henteu standar.

Alternatipna, anjeun tiasa nampi jasa anu goréng sareng produsén Cina panginten sanés anu pangsaéna.

3.Price teu kudu jadi dadasar primér anjeun vetting agén sourcing Cina.

Langkung langkung jero kana hal-hal sapertos pangalaman dina sumber produk, kredibilitas sareng transparansi.

4.Get agén anu neangan ngartos sarat anjeun sarta boga prosés vetting rigorous pikeun suppliers.

Ieu bakal leuwih mangpaat dina jangka panjang. 

5. Ulah malire ulasan online atawa ratings ti sumber kredibel kayaning Google.

Pariksa naon pangecér séjén kudu nyebutkeun ngeunaan supplier ieu sarta lamun ningali hal hanyir, ngan tetep kaluar. 

Disarankeun bacaan: Top 70 perusahaan agén sumber Cina
Disarankeun bacaan: Pangalusna 20 Agen Sumber AS

Naon anu kalebet biaya agénsi pameseran Cina?

Biaya hiji-waktos pikeun milarian supplier - padamelan ieu biasana diperyogikeun.
1. Pananjung hiji supplier luyu di Cina. Agén ngaku yén aranjeunna tiasa mendakan anjeun produsén di Cina pikeun ngahasilkeun produk anjeun.
2. Verifying Kapercayaan maranéhanana ku mariksa lamun aranjeunna lokasina dimana aranjeunna ngaku yen aranjeunna nyadiakeun produk diperlukeun lamun aranjeunna produsén atawa parusahaan dagang (perusahaan dagang mundut tinimbang nyieun produk pikeun dijual).
3. Komunikasi sarat anjeun ka supplier, kayaning warna, kuantitas jeung detil produk lianna.

Sababaraha agén sourcing ogé ngecas pembeli asing persentase fee jasa atawa komisi dina total nilai inventory dibeuli. Jumlah ieu tiasa waé ti 5% dugi ka 10% tina biaya pesenan salaku biaya sumber. Upami pesenan anjeun langkung ageung, sababaraha agénsi sumber tiasa dianggo sakedik komisi 3%. Pastikeun pikeun pariksa deui biaya sareng profil agén, sabab biaya anu langkung handap sering ditarjamahkeun kana kualitas produk anu goréng.

Kumaha milarian agén sumber anu pangsaéna di Cina?

Pangalaman Nyaéta Pangalaman Utama mangrupikeun faktor anu paling kritis anu anjeun kedah milarian nalika milarian a agén sumber produk di Cina. Biasana, langkung seueur pangalaman aranjeunna langkung saé. Ieu mangrupikeun cara anu paling murah pikeun nyéwa agén sumber di China.Jadi, milarian agén sumber Cina pangsaéna atanapi perusahaan sumber anu gaduh pangalaman sumber langkung ti dasawarsa. Perusahaan sourcing sapertos kitu kamungkinan masihan anjeun nilai pikeun artos anjeun.

Aranjeunna mibanda kamampuhan pikeun ngalakukeun ieu ngaliwatan ayana lokal maranéhanana, kaahlian komunikasi, sourcing wawasan bisnis jeung, sugan paling importantly, pangaweruh nuances budaya. Pilih agén sumber anu pangsaéna di China anu tiasa nyayogikeun rujukan asli ti perusahaan sanés atanapi klien anu baheula.

Naha agén pameseran bakal mastikeun yén lisénsi panyadia sah sareng énggal?

Balik pikeun pakét manajemén produksi kontinyu (sakumaha dibahas di luhur) lamun teu boga loba pangalaman sumberna ti Cina. Mercayakeun agén sumber anu berpengalaman anu gaduh ayana lokal di Cina sareng prosés pengadaan langkung saé tibatan ngagaleuh nyalira.

Naon anu anjeun kedah parios nalika milarian agén sumber?

Whois mangrupikeun situs wéb anu kasohor dimana anjeun tiasa milarian inpormasi ngeunaan anu gaduh nami domain sareng detil kontakna. Pikeun anjeun anu milari agén sumber via Internét, whois.com tiasa ngabantosan anjeun terang nalika nami domain situs wéb agén sumber didaptarkeun.

Anjeun kedah parios ieu- Naha éta perusahaan Cina atanapi perusahaan asing anu gaduh cabang di Cina? Pastikeun anjeun nyewa agén sumber anu ngagaduhan reputasi anu saé.

Naon model fee pangalusna keur anjeun?

Henteu aya hiji modél biaya agén sumber Cina khusus anu langkung saé tibatan anu sanés. Eta gumantung kana sarat Anjeun. Nya kitu, mustahil nempatkeun nilai dollar dina patarosan ieu. Anu tiasa dilakukeun ku pembeli nalika mutuskeun pakét sumber sareng biaya nyaéta tetep sababaraha dos sareng anu teu kedah diémutan pikeun kéngingkeun deal anu paling nguntungkeun.

Biaya spésifik aya hubunganana sareng modél ngecasna sareng sabaraha aranjeunna ngecas pikeun kategori produk tinangtu.

Naha struktur prepayments + jumlah pesenan persentase aya?

Kusabab 2017, agén pameseran di Cina beuki ngalih kana modél kutipan gratis, ngecas biaya jasa ngan upami palanggan nyatujuan harga produk. Tapi modél fee ieu pikeun agén sourcing boga downside a: model cutatan bébas metot loba pembeli anu teu acan siap ngimpor.

Pikiran final 

Cina-sourcing-agén-komisi

Upami anjeun milarian kualitas produk anu teu kompromi dina waktos anu pas sareng dina prosés anu lancar, anjeun peryogi agén sumber anu dipercaya.

Aranjeunna henteu nawiskeun jasa gratis sareng éta naha anjeun kedah ngartos biaya agénsi sumber Cina, kumaha aranjeunna diitung nganggo modél anu béda, sareng pamayaran anu béda anu anjeun laksanakeun. 

Kami ogé parantos masihan anjeun sababaraha tip sareng faktor anu kedah dipertimbangkeun nalika milih agén pameseran pikeun mastikeun anjeun henteu ditipu. Upami anjeun nuturkeun petunjuk ieu, anjeun badé angkat. 

Ngarasakeun sourcing barang kualitas luhur ti Cina jeung agén dibeuli katuhu jeung ngalaman di sisi anjeun! 

Henteu terang kumaha milih agén sumber profésional?

Kontak Leelinesourcing! Kami ngagaduhan kaahlian agén sumber, agén kami transparan sareng sateuacanna ngeunaan sadaya prosés pengadaan, pariksa kualitas produk, pengiriman barang sareng jasa tambihan anu sanés. Ngabantosan anjeun ngawangun toko anjeun.

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 4.4 / 5. Nomer sora 28

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.