kabijakan privasi

Sharline Shaw

Privasi anjeun penting pisan pikeun kami. Sasuai, kami parantos ngembangkeun kawijakan ieu supados anjeun ngartos kumaha kami ngumpulkeun, ngagunakeun, komunikasi sareng ngagunakeun inpormasi pribadi. Di handap ieu outlines kawijakan privasi urang.

Nalika ngakses ka https://leelinesourcing.com website, Leeline Technology Co., Ltd. bakal diajar inpo nu tangtu ngeunaan anjeun salila kadatangan anjeun.

Sarupa sareng situs wéb komérsial anu sanés, halaman wéb kami nganggo téknologi standar anu disebut "cookies" (tingali katerangan di handap) sareng log server pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha situs kami dianggo. Inpormasi anu dikumpulkeun ngaliwatan cookies sareng log server tiasa kalebet tanggal sareng waktos kunjungan, halaman anu ditingali, waktos anu dihabiskeun di situs urang, sareng situs web anu dilongok sateuacan sareng saatos urang sorangan, ogé alamat IP anjeun.

Mangpaat Cookies

Cookie mangrupikeun dokumen téks anu alit, anu sering kalebet identifier unik anonim. Nalika anjeun nganjang ka situs wéb, komputer éta situs naroskeun idin ka komputer anjeun pikeun nyimpen file ieu dina bagian tina hard drive anjeun anu khusus ditunjuk pikeun cookies. Unggal situs wéb tiasa ngirim cookie sorangan kana panyungsi anjeun upami preferensi panyungsi anjeun ngamungkinkeun éta, tapi (pikeun ngajaga privasi anjeun) panyungsi anjeun ngan ukur ngijinkeun situs wéb pikeun ngaksés cookies anu parantos dikirimkeun ka anjeun, sanés cookies anu dikirimkeun ka anjeun. situs séjén.

alamat IP

Alamat IP dianggo ku komputer anjeun unggal waktos anjeun nyambung ka Internét. Alamat IP anjeun mangrupikeun nomer anu dianggo ku komputer dina jaringan pikeun ngaidentipikasi komputer anjeun. Alamat IP sacara otomatis dikumpulkeun ku pangladén wéb kami salaku bagian tina data demografi sareng profil anu katelah "data lalu lintas" supados data (sapertos halaman Wéb anu anjeun pikahoyong) tiasa dikirim ka anjeun.

Émbaran email

Upami anjeun milih pakait sareng kami ngalangkungan email, kami tiasa nahan eusi pesen email anjeun sareng alamat email anjeun sareng réspon kami. Kami nyayogikeun panyalindungan anu sami pikeun komunikasi éléktronik ieu anu kami padamelan dina pangropéa inpormasi anu ditampi online, surat sareng telepon. Ieu ogé lumaku mun anjeun ngadaptar pikeun ramatloka kami, ngadaptar ngaliwatan salah sahiji formulir kami ngagunakeun alamat surélék anjeun atanapi ngadamel beuli dina situs ieu. Kanggo inpo nu salajengna tingali kawijakan email di handap.

Kumaha Ulah Urang Pigunakeun Émbaran Éta Anjeun Nyadiakeun ka Kami?

Sacara umum, kami nganggo inpormasi pribadi pikeun tujuan ngokolakeun kagiatan bisnis urang, nyayogikeun palayanan palanggan sareng nyayogikeun barang sareng jasa anu sanés ka konsumén sareng calon konsumén urang.

Leeline Technology Co., Ltd. moal kéngingkeun inpormasi anu ngidentipikasi pribadi ngeunaan anjeun nalika anjeun nganjang ka situs kami, kecuali anjeun milih masihan inpormasi sapertos kitu ka kami, atanapi inpormasi sapertos kitu bakal dijual atanapi ditransferkeun ka pihak katilu anu teu aya hubunganana tanpa persetujuan ti pamaké dina waktu ngumpulkeun.

Urang bisa nyingkab informasi lamun jum'atan dipaksa pikeun ngalakukeunana, dina basa sejen, lamun urang, dina iman alus, yakin yén hukum butuh atawa pikeun panangtayungan hak légal urang.

Kawijakan email

Kami komitmen pikeun ngajaga alamat e-mail anjeun rahasia. Kami henteu ngajual, nyéwa, atanapi nyéwakeun daptar langganan kami ka pihak katilu, sareng kami moal masihan inpormasi pribadi anjeun ka individu pihak katilu, lembaga pamaréntahan, atanapi perusahaan iraha waé kecuali dipaksa ku hukum.

Kami bakal nganggo alamat email anjeun ngan ukur pikeun nyayogikeun inpormasi anu pas ngeunaan .

Urang baris ngajaga inpormasi nu dikirim via e-mail anu luyu jeung hukum féderal lumaku.

Bisa-spam minuhan

Sasuai jeung CAN-SPAM Act, sadaya e-mail dikirim ti organisasi urang jelas bakal nangtang saha ti e-mail jeung nyadiakeun informasi jelas ngeunaan cara ngahubungan nu ngirim. Salaku tambahan, sadaya pesen e-mail ogé bakal ngandung inpormasi singket ngeunaan cara ngahapus diri anjeun tina milis kami supados anjeun henteu nampi komunikasi e-mail salajengna ti kami.

Pilihan / milih-Out

Situs kami nyayogikeun pangguna kasempetan pikeun milih kaluar tina nampi komunikasi ti kami sareng mitra kami ku cara maca paréntah unsubscribe anu aya di handapeun e-mail anu ditampi ti kami iraha waé.

Pamaké anu henteu deui hoyong nampi buletin atanapi bahan promosi urang tiasa milih kaluar tina nampi komunikasi ieu ku ngaklik tautan unsubscribe dina e-mail.

Pamakéan Tumbu éksternal

https://leelinesourcing.com bisa ngandung tumbu ka loba situs web lianna. Leeline Technology Co., Ltd. teu tiasa ngajamin katepatan inpormasi anu aya dina situs anu aya hubunganana. Tautan ka atanapi ti situs éksternal anu henteu dipiboga atanapi dikawasa ku Leeline Technology Co., Ltd., sanés mangrupikeun dukungan ku Leeline Technology Co., Ltd. atanapi salah sahiji karyawan anu sponsor situs ieu atanapi produk atanapi inpormasi anu disayogikeun.

Ku ngakses situs web ieu, anjeun agreeing bisa kabeungkeut ku situs web Sarat ieu jeung Kaayaan Pamakéan, sadaya undang jeung peraturan lumaku, sarta satuju yén anjeun jawab patuh sagala hukum lokal lumaku. Mun anjeun teu satuju kalayan salah sahiji istilah ieu, Anjeun dilarang tina ngagunakeun atawa ngakses loka ieu. Bahan anu dikandung dina situs web ieu ditangtayungan ku hak cipta lumaku jeung hukum trade mark.

Hak intelektual

Sadaya hak cipta, mérek dagang, patén-patén sareng hak cipta intelektual anu sanés dina sareng dina halaman wéb kami sareng sadaya kontén sareng parangkat lunak anu aya dina situs éta bakal tetep milik Leeline Technology Co., Ltd. atanapi lisénsina. Pamakéan mérek dagang, eusi sareng hak cipta intelektual urang dilarang tanpa idin tinulis anu jelas ti Leeline Technology Co., Ltd.

Anjeun teu kedah:

  • Ngalabarkeun bahan tina situs wéb urang tanpa idin tinulis.
  • Ngajual atanapi nyéwa bahan tina situs wéb kami.
  • Réproduksi, duplikat, nyieun turunan, nyalin atawa mangpaatkeun bahan dina ramatloka urang keur kaperluan naon.
  • Ngalebetkeun deui eusi tina situs wéb, kalebet kana situs wéb anu sanés.

Dipaké Ditampi

Anjeun satuju ngagunakeun halaman wéb kami ngan ukur pikeun tujuan anu sah, sareng dina cara anu henteu ngalanggar hak-hak, ngabatesan atanapi ngahambat panggunaan sareng kanikmatan situs wéb ku saha waé. Paripolah anu dilarang kalebet ngaganggu atanapi nimbulkeun kasulitan atanapi kasulitan pikeun pangguna anu sanés, ngirimkeun eusi anu jorang atanapi nyinggung atanapi ngaganggu aliran normal dialog dina halaman wéb kami.

Anjeun teu kedah nganggo situs wéb kami pikeun ngirim komunikasi komérsial anu teu dihoyongkeun. Anjeun teu kedah nganggo eusi dina situs wéb kami pikeun tujuan anu aya hubunganana sareng pamasaran tanpa idin tinulis anu jelas.

Aksés diwatesan

Urang bisa di mangsa nu bakal datang kudu ngawatesan aksés ka bagian (atawa sakabéh) ramatloka urang jeung cagar hak pinuh pikeun ngalakukeunana. Upami, iraha waé, kami nyayogikeun anjeun nami pangguna sareng kecap konci pikeun anjeun ngaksés daérah anu diwatesan dina halaman wéb kami, anjeun kedah mastikeun yén nami pangguna sareng kecap konci anjeun tetep rahasia.

Pamakéan Testimonials

Luyu sareng tungtunan FTC ngeunaan panggunaan dukungan sareng kasaksian dina pariwara, punten perhatikeun ieu:

Testimonials anu muncul dina situs ieu sabenerna narima via téks, audio atawa video kaluman. Éta mangrupikeun pangalaman individu, ngagambarkeun pangalaman kahirupan nyata jalma anu parantos ngagunakeun produk sareng / atanapi jasa kami dina sababaraha cara. Éta hasil individu sareng hasilna béda-béda. Kami henteu ngaku yén aranjeunna mangrupikeun hasil anu biasa. Testimonial henteu merta ngawakilan sadaya jalma anu bakal ngagunakeun produk sareng / atanapi jasa kami.

Kasaksian anu dipidangkeun dina bentuk naon waé dina situs ieu (téks, audio, pidéo, atanapi anu sanésna) diproduksi sacara verbatim, iwal pikeun koreksi kasalahan gramatikal atanapi ngetik. Sababaraha meureun geus disingget. Dina basa sejen, teu sakabeh pesen narima ku panulis testimonial dipintonkeun lamun sigana teuing lengthy atanapi henteu sakabeh pernyataan sigana relevan pikeun masarakat umum.

Leeline Technology Co., Ltd.. henteu nanggungjawaban kana salah sahiji pendapat atanapi koméntar anu dipasang dina https://leelinesourcing.com. Leeline Technology Co., Ltd. sanes forum pikeun testimonial, tapi nyayogikeun testimonial salaku sarana pikeun para palanggan pikeun ngabagi pangalamanana. Pikeun ngajaga ngalawan panyalahgunaan, sagala testimonials muncul sanggeus aranjeunna geus reviewed ku manajemen Leeline Téhnologi Co., Ltd. Leeline Technology Co., Ltd. henteu ngabagikeun pendapat, pandangan atanapi koméntar ngeunaan kasaksian naon waé dina https://leelinesourcing.com - pendapat éta leres-leres pandangan sumber kasaksian.

Kasaksian henteu pernah dimaksudkeun pikeun ngaku yén produk sareng / atanapi jasa kami tiasa dianggo pikeun ngadiagnosis, ngubaran, ngubaran, ngirangan atanapi nyegah panyakit naon waé. Sakur klaim sapertos kitu, implisit atanapi eksplisit, dina bentuk atanapi wujud naon waé, teu acan diuji atanapi dievaluasi sacara klinis.

Kumaha Urang Ngajagi Inpormasi Anjeun sareng Pangiriman Inpormasi Aman?

Surélék henteu diakuan salaku média komunikasi anu aman. Kusabab ieu, kami nyuhunkeun anjeun henteu ngirim inpormasi pribadi ka kami ku email. Sanajan kitu, ngalakukeun kitu diidinan, tapi dina resiko sorangan. Sababaraha inpormasi anu anjeun tiasa lebetkeun dina halaman wéb kami tiasa dikirimkeun sacara aman liwat médium anu aman anu katelah Secure Sockets Layer, atanapi SSL. Inpormasi kartu kiridit sareng inpormasi sénsitip sanés henteu pernah dikirimkeun via email.

Leeline Technology Co., Ltd. tiasa nganggo program parangkat lunak pikeun ngadamel kasimpulan statistik, nu dipaké pikeun tujuan kayaning assessing jumlah nu datang ka bagian béda tina situs urang, naon informasi paling dipikaresep tur sahenteuna, nangtukeun spésifikasi desain teknis, sarta identifying kinerja sistem atawa wewengkon masalah.

Pikeun tujuan kaamanan situs jeung pikeun mastikeun yén layanan ieu tetep sadia ka sadaya pamaké, Leeline Téhnologi Co., Ltd.. ngagunakeun program software pikeun ngawas lalulintas jaringan pikeun ngaidentipikasi usaha teu sah pikeun unggah atawa ngarobah informasi, atawa lamun heunteu ngabalukarkeun karuksakan.

Bantahan jeung watesan ngeunaan Liability

Leeline Technology Co., Ltd. henteu ngawakilan, ngajamin, atanapi ngajamin kana katepatan, mata uang atanapi kasampurnaan eusi anu aya dina halaman wéb ieu atanapi situs anu aya hubunganana sareng situs ieu.

Sadaya bahan dina situs ieu disadiakeun "sakumaha aya" tanpa jaminan express atanapi tersirat nanaon, kaasup jaminan merchantability, noninfringement tina hak cipta intelektual atawa kabugaran pikeun sagala tujuan nu tangtu. Dina henteu aya acara Leeline Technology Co., Ltd. atanapi agénna atanapi associates nanggung jawab pikeun karusakan naon waé (kalebet, tanpa watesan, karusakan pikeun leungitna kauntungan, gangguan bisnis, leungitna inpormasi, tatu atanapi maot) anu timbul tina panggunaan. atawa henteu mampuh ngagunakeun bahan, sanajan Leeline Téhnologi Co., Ltd geus disarankan ngeunaan kamungkinan leungitna atawa karuksakan misalna.

Kartu kiridit sareng Rincian Pelanggan

Kami henteu nyimpen detil kartu kiridit sareng henteu ngabagi detil palanggan sareng pihak katilu mana waé.

Parobihan Sarat jeung Kaayaan

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih kawijakan privasi ieu iraha waé nganggo atanapi tanpa aya bewara. Sanajan kitu, mangga jadi assured yén lamun kawijakan privasi robah dina mangsa nu bakal datang, kami moal ngagunakeun informasi pribadi anjeun geus dikirimkeun ka kami dina kawijakan privasi ieu dina cara nu materially inconsistent jeung kawijakan privasi ieu, tanpa idin Anjeun sateuacanna.

Kami komitmen ka ngalakonan bisnis urang luyu jeung prinsip ieu dina urutan pikeun mastikeun yén karusiahan inpormasi pribadi ditangtayungan tur dijaga.

kontak

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan kawijakan ieu, atanapi urusan anjeun sareng halaman wéb kami, mangga taros Kami di dieu: atanapi email [email dijaga]

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 0 / 5. Nomer sora 0

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.