Agen Taobao Cina

Kami ngahususkeun dina ngahubungkeun perusahaan leutik, sedeng, sareng ageung global ka supplier produk pangsaéna di Taobao. Kami ahli sumber produk, negotiate hargana, ngamekarkeun desain produk, nuturkeun produksi sareng ngalacak pesenan dugi ka lokasi anjeun. Anjeun bakal kéngingkeun produk kualitas luhur kalayan harga anu lumayan ngalangkungan supplier Taobao anu dipercaya. 

Tiasa asing mésér ti Taobao

top 1 Perusahaan sumber di Cina

Kalayan 10 taun pangalaman dina bisnis sumber china

Taya Sourcing Bébas Resiko Taya Fee disumputkeun

Anjeun bisa meunangkeun Bébas kutipan produk lengkep sateuacan pesenan

Dipercaya ku langkung ti 2000 Pelanggan

Leeline mangrupikeun amanah anjeun agén sumber mitra di Cina

borongan Produk Taobao pangalusna

Wigs

Borongan Wigs

kacamata

Borongan Kacamata

cangkir

Piala borongan


Sapédah Hybrid listrik

Borongan sapédah listrik

ngirining

Borongan Cingcin

ténis Ball

Borongan Bola Ténis


urang Pabrikan Taobao Jasa Di antarana:

Sourcing suppliers produk

Suppliers Produk Sourcing

Anjeun bakal nampi produk kualitas ti supplier Taobao anu diverifikasi dina harga anu paling murah. Henteu masalah ukuran produk anu anjeun pikahoyong, ahli sumber kami bakal mastikeun anjeun kéngingkeun kualitas, harga, bahan, sareng desain anu pangsaéna. 

Kontrol Kualitas Produk

Leelinesourcing ngalaksanakeun pamariksaan pabrik pikeun mastikeun aranjeunna tiasa ngahasilkeun produk pikeun spésifikasi anjeun. Produk anjeun bakal tunduk kana pamariksaan lengkep sareng acak di pabrik sateuacan dikirim ka lokasi anjeun. Ieu ngaleungitkeun masalah anu aya hubunganana sareng cacad produk sareng ningkatkeun kapuasan palanggan anjeun.

Kontrol Kualitas Produk
Label wasta & Label bodas

Label wasta & Produk Label Bodas

Ladenan kami ngamungkinkeun anjeun pikeun gawé bareng sareng panyadia labél swasta sareng bodas pikeun nyiptakeun produk merek anu unik. Anjeun bakal nampi desain bungkusan merek pangsaéna sareng kustomisasi ti desainer grafis elit kami.

Dropshipping sareng Minuhan

Sanaos pengiriman ti Taobao tiasa nangtang, anjeun tiasa ngandelkeun solusi anu disaluyukeun urutan minuhan pikeun ngaronjatkeun kapuasan customer Anjeun. Jasa pengiriman barang sareng logistik kami fleksibel sareng nganggo pilihan pengiriman lokal sareng internasional anu béda.

Dropshipping & Minuhan

Ngadangu ti sasama Grosir Taobao

Tungtungna kuring mendakan perusahaan pikeun ngabantosan urang ngalangkungan halangan basa anu aya hubunganana sareng pengiriman ti Taobao. Ieu mangrupikeun pangalaman anu saé damel sareng tim motivasi diri Leelinesourcing. Perhatian maranéhna pikeun detil nyaéta top-notch. Abdi nyarankeun pisan aranjeunna.

– Austin, AS


Sumber Produk Taobao Anjeun sareng Jieun Duit Gede

Kami nawiskeun harga grosir pangsaéna sareng produk kualitas luhur pikeun ngabantosan anjeun naekeun bisnis anjeun.


Pangalusna 10 Agén Taobao Di Cina

Seueur patarosan anu bakal muncul nalika anjeun badé ngimpor barang.

Kumaha kuring terang kualitas barang Taobao?

Kumaha kuring bakal ngangkut barang? Luhureun sadaya, saha anu bakal ngalakukeun sourcing pikeun kuring?

Top 10 Agen Taobao Pangalusna di Cina

Naon Dupi Agén Taobao?

Anjeun tiasa nganggo rupa-rupa situs web meuli barang ti Cina, kayaning Taobao. Alibaba gaduh Taobao. Di dieu anjeun tiasa kéngingkeun produk anu anjeun teu tiasa mendakan dimana waé. Mésér Cina, produk tradisional Asia dina harga panghandapna.

Hadé pisan mun éta ngagunakeun jasa pihak katilu pikeun sumber barang anjeun ti Taobao. Eta mantuan ngaronjatkeun pangalaman balanja. Sareng, ieu tempat agén Taobao asup.

Agén Taobao nyaéta jalma, perusahaan, atanapi organisasi. Aranjeunna mésér barang ti Taobao.com atas nama jalma atanapi perusahaan di komisi.

Naon deui, agén Taobao mendakan, ngagaleuh, sareng mariksa barang dina Taobao atas nama anu mésér. Di handap ieu aya luhureun 10 Taobao agén anu bisa mantuan Anjeun sumber produk kalawan betah.

Lamun hésé negotiate jeung suppliers sareng mayar di taobao.com ?

LeelineSourcing siap ngabantosan anjeun mésér ti taobao.com béaya rendah sareng éfisién.

Top 10 Agén Taobao Pangalusna di Cina

1. Leeline Sourcing

Leeline Sourcing Agen Taobao

Diadegkeun dina 2009 di Hong Kong, Leeline Sourcing mangrupikeun salah sahiji agén Taobao pangsaéna di China. Aranjeunna nawiskeun jasa sumber produk pikeun usaha usaha menengah jeung leutik.

Aranjeunna nempatkeun pesenan sareng nuturkeun jadwal produksi. Sagedengeun ti eta, maranéhanana ogé cross-pariksa kualitas produk rengse.

Agén ieu ogé nanganan ékspor, nawiskeun konsultasi impor, sareng seueur jasa anu sanés. Éta ogé ngabantosan pembeli anu henteu tiasa nganjang ka China.

Naros

  • Fokus Ka Importir Badag, Sedeng, sareng Leutik

Henteu masalah sabaraha barang anu anjeun hoyong impor, Latin daék mantuan anjeun. Sababaraha agén moal nengetan importers leutik tapi teu Leeline.

Aranjeunna nengetan importir minor saloba maranéhna bakal lamun éta importir badag.

  • Pamariksaan Produk Akhir

Aranjeunna ngalaksanakeun a pamariksaan produk sateuacan aranjeunna ngirimkeun produk anjeun. Hasilna, éta ngajamin klien meunang produk kualitas luhur.

  • Henteu aya biaya sateuacanna sareng biaya disumputkeun

jeung Leeline Sourcing, euweuh pamundut pikeun fee upfront dugi anjeun senang jeung sakabeh proses. Kusabab transparansina, teu aya biaya anu disumputkeun pikeun jasana.

kontra

  • Kadang Palayanan Butuh Panjang

Sumuhun, sakapeung maranéhna bisa nyandak lila sumber sababaraha produk.

2. Basetao

Agen Basetao Taobao

Basetao mangrupikeun agén Inggris Taobao pangsaéna. Aranjeunna nawiskeun dukungan Inggris Taobao, tapi pikeun waktos tetep antara 9:30 ka 18:30.

Aranjeunna nawiskeun repacking, balanja, sareng jasa pengiriman barang ka konsumén di sakuliah dunya. jasa pengiriman barang maranéhanana ogé kaasup pengiriman barang domestik.

Leuwih ti éta, aranjeunna ngidinan rupa métode pamayaran. Éta ogé gaduh kawijakan asuransi pikeun mastikeun kasalametan bungkusan klien.

Naros

  • Cék Kualitas Gratis

Aranjeunna pariksa kualitas sareng nyayogikeun gambar produk kualitas luhur gratis. Aranjeunna ngalakukeun ieu saatos produkna dugi ka gudangna.

  • 5% Fee Service

Basetao nampilkeun daptar sababaraha agén Taobao paling murah.

Aranjeunna ngecas fee jasa 5%, nu mana malah leuwih handap pikeun konsumén VIP. Pikeun janten palanggan VIP, anjeun kedah ngalanggan promosi rencana VIP na.

  • 180 Dinten Parsél Panyimpenan

Aranjeunna nawiskeun tempat panyimpen anu panjang sareng nol pikeun bungkusan. Éta tiasa nyimpen bungkusan klien dugi ka 180 dinten, hiji hal anu kakurangan agén sanés.

kontra

  • Antarbeungeut Wéb Hésé Dipaké

Situs wéb agén ieu henteu ramah-pamaké. Kahiji-timers manggihan hésé ngagunakeun éta. Aranjeunna sering nyéépkeun waktos milarian inpormasi dina platform balanjana.

  • Teu App Mobile

Basetao henteu ngamangpaatkeun popularitas smartphone. Aranjeunna teu gaduh aplikasi pikeun pamaké mobile.

  • Fee Exchange Mata Artos mahal

Klién mungkas mayar 6% dugi ka 8.6% tina harga barang kusabab aranjeunna nganggo kurs anu luhur.

3. Cssbuy

Cssbuy Agen Taobao

Cssbuy mangrupikeun salah sahiji agén Taobao anu paling murah sapertos Basetao. Aranjeunna mibanda rupa-rupa métode pengiriman barang. Janten, éta masihan saha waé anu milari jasa agén Taobao sajumlah pilihan.

Salian ti anu paling murah, jasa pengiriman Taobao na tiasa dipercaya. Hiji teu kudu nyieun gambaran salah ngeunaan Cssbuy. Kusabab hargana murah, sanés hartosna kualitasna henteu saé.

Di Cssbuy, anjeun tiasa nampi nilai artos anjeun. Éta mangrupikeun pengganti anu saé pikeun anu milari harga anu murah tapi saé.

Naros

  • Jasa Pengiriman Barang Murah

Cssbuy boga ongkos pengiriman barang cheapest. Aranjeunna nganggo kurir anu dipercaya sapertos; DHL, SF-ekspres.

  • Nawiskeun Rupa-rupa Métode Pengiriman

Aya rupa-rupa metode pengiriman barang anu tiasa dipilih nalika nganggo Cssbuy. Aranjeunna nawiskeun metode pengiriman sapertos pos Cina sareng jalur preferensial. Éta ogé ngagunakeun sababaraha jasa angkutan bébas pajeg.

  • Fee Exchange Mata Artos Low

Éta bisa boga fee bursa disumputkeun, Tapi aranjeunna cheapest anjeun bakal manggihan. Sajaba ti éta, pausahaan ieu bisa ngecas kurang leuwih 3% tina duit hiji tops up.

kontra

  • Aplikasi Mobile Buggy

aplikasi mobile maranéhanana sigana buggy. Tapi, perusahaan masih tiasa nyandak kiridit pikeun gaduh éta, nimbangkeun sababaraha agén Taobao teu gaduh.

  • Pangiriman langkung lami sareng waktos ngolah

Butuh waktu leuwih lila pikeun aranjeunna ngirimkeun parsél. Éta alatan loba primér agén pengiriman barang jauh ti lokasina.

  • Palayanan Pelanggan 24 Jam Teu Aya

jasa maranéhanana bisa sadia salila jam nu tangtu dina sapoe. Sanajan kitu, aranjeunna responsif.

4. Superbuy

Superbuy Agen Taobao

Ieu mangrupikeun salah sahiji agén Taobao anu paling kuat anu aya. Éta nyayogikeun jasa balanja Taobao pikeun pamilik usaha leutik sareng individu di sakuliah buana. Salaku tambahan, aranjeunna profésional sareng dipercaya.

Superbuy nyayogikeun aplikasi mobile gratis ka para nasabahna. Staf rojongan maranéhanana mantuan, responsif, sarta gancang. Henteu aya biaya jasa pikeun pesenan Taobao Teu sapertos agén anu sanés, Superbuy moal ngecas biaya jasa pikeun pesenan Taobao anjeun.

Naros

  • Gampang Dipaké Interface

Situs wéb Superbuy langsung sareng gampang dianggo. Anjeun nyéépkeun waktos sakedik milarian sareng ngartos kumaha ngagunakeun jasana. Anjeun tiasa ngadamel pesenan sareng sababaraha klik.

  • Kaleuwihan waragad pengiriman barang tiasa dibalikeun deui

Kabéh pamayaran kaleuwihan pengiriman barang anu refundable. The ngabalikeun duit kajadian sanggeus barang ninggalkeun gudang maranéhanana. Ku kituna, anjeun teu kudu repot ngeunaan duit Anjeun lamun mayar kaleuwihan.

  • Dukungan Palanggan Profesional

Pangrojong pelanggan mangrupikeun sadayana pikeun usaha naon waé. Kalayan Superbuy, anjeun nampi dukungan palanggan anu profésional, ramah, sareng luar biasa. Éta anu ngajantenkeun éta salah sahiji agén Taobao pangsaéna.

kontra

  • Waragad Nilai Tukar Mata Artos Tinggi

Superbuy gaduh biaya disumputkeun. Nalika anjeun top up ngagunakeun website maranéhanana, anjeun bakal aya bewara 7% fee muatan disumputkeun.

  • Fee Pangiriman Tinggi

Superbuy ogé agén pengiriman barang Taobao. Tapi, biaya jasa pengiriman na aya di sisi anu langkung luhur, khususna nalika nganggo jasa pos sapertos EMS.

  • Fee Service Ahli Tinggi

Nalika kalolobaan agén Taobao ngecas biaya jasa 5% -8%, Superbuy ngeusi biaya jasa ahli 10%. Naon ieu hartosna aranjeunna ngecas 10% tina total nilai pesenan.

5. Ytaopal

Agén Ytaopal Taobao

Dijieun dina 2016, Ytaopal efisien sareng dipercaya. Aranjeunna nanganan pesenan customer dina spasi 24 jam.

Perusahaan kasohor kusabab hargana sareng jasa palanggan anu saé. Upami anjeun henteu tiasa mendakan barang khusus dina Taobao, wartosan aranjeunna. Ytaopal tiasa ngabantosan anjeun mendakan produk anu sami.

Naros

  • Poto Gratis Pikeun Mariksa Kualitas

Aranjeunna nyadiakeun cék kualitas item ku ngirim poto. Éta ogé nyayogikeun pangukuran produk upami dipénta.

  • Jasa Palanggan hébat

Upami anjeun mendakan masalah khusus, anjeun tiasa ngahubungi pagawéna dina WeChat. staf maranéhanana nyaéta profésional, akomodatif sarta aranjeunna ngabales pisan gancang.

kontra

  • Métode pengiriman barang kawates

Ngan tilu jasa pengiriman barang anu tiasa dipercaya, nyaéta; ePacket, EMS, sareng DHL. Tapi, jasa ieu mahal. Aranjeunna teu boga jasa pengiriman barang langkung mirah kawas FedEx atanapi SF-express.

  • Nilai tukeur 6%

Ytaopal ngecas para nasabahna tingkat 6% anu henteu murah atanapi mahal. Ngabandingkeun aranjeunna sareng sababaraha agén Taobao anu sanés, biayana rata-rata.

Pilari milarian supplier taobao anu tiasa dipercaya?

salaku agén sumber taobao pangsaéna, urang mantuan Anjeun manggihan pabrik, meunang harga kalapa, nuturkeun nepi produksi, mastikeun kualitas sarta nganteurkeun produk ka panto.

6. 42agén

42agén Taobao Agén

Éta mangrupikeun salah sahiji perusahaan agén Taobao munggaran. Baheulana katelah Taobaoring, 42agent ngagaduhan gudang di Beijing.

Aranjeunna gaduh daptar biaya dina halaman wéb sareng gaduh reputasi anu saé diantara pangguna.

Naros

  • herang

42agent gaduh daptar anu jelas ngeunaan sadaya jasa, biaya, sareng pamayaran na dina situs wéb na. Janten, éta nunjukkeun kumaha transparan aranjeunna ngeunaan sumber ti Taobao atanapi portal anu sanés.

  • Service Palanggan endah pisan

layanan palanggan maranéhanana nyaéta gancang, sarta aranjeunna ramah. Aranjeunna ngabales dina rohangan 24 jam. Pangrojong palangganna sayogi ngalangkungan Email, Facebook, WeChat, Dukungan Tiket WhatsApp, jsb.

  • Jasa Unboxing

Aranjeunna nawiskeun jasa unboxing palanggan anu gratis. Aranjeunna mastikeun nyandak pidéo salami prosés anu aranjeunna kirimkeun ka konsuménna.

  • Jasa Neraskeun

Upami anjeun gaduh Alipay atanapi WeChat, maka anjeun tiasa mésér barang langsung tina situs wéb e-commerce Cina sareng kirimkeun ka gudang 42agent.

  • Cara pembayaran

Alipay PayPal, Transfer Bank, Western Union, MoneyGram, jsb.

  • Struktur Fee Jelas

Beda sareng seueur agén Taobao anu sanés, ieu ngagaduhan struktur biaya anu jelas sareng transparan. Sadaya jasa sareng biaya anu aranjeunna tawarkeun jelas didaptarkeun dina halaman wébna.

kontra

  • Website Dasar

Aranjeunna gaduh desain halaman wéb anu énggal. Éta henteu nyiptakeun dampak anu saé pikeun kalolobaan pangguna.

  • Ningkatkeun Nilai Tukar

Nya, 42agent ogé ngecas biaya kurs anu lumayan luhur. Aranjeunna ngecas nepi ka 5% tina total biaya barang.

  • Sababaraha Pilihan Pengiriman

Aranjeunna teu gaduh rupa-rupa pilihan pengiriman barang kusabab lokasina, kalér Cina. Angkutan internasional henteu langkung maju sapertos di kiduleun nagara.

Kusabab ieu, harga pengiriman na henteu kalapa atanapi anu pangsaéna. Éta ogé henteu toleran réplika atanapi produk anu diwatesan sapertos perusahaan sanés.

  • Desain Website Luntur

Website maranéhanana teuing dasar, éta kasampak kawas ramatloka ti 10 sababaraha taun ka pengker.

7. Bhiner

Agen Bhiner Taobao

Éta agén sanés anu ngabantosan pembeli internasional sareng Taobao. Éta nawiskeun jasa balanja Taobao anu sederhana.

Sababaraha fitur luhur maranéhanana ngawengku; responsiveness, kesederhanaan, sareng pangurangan résiko ngaliwatan pamariksaan kualitas.

Naros

  • Fee Service Adil

Aranjeunna nawiskeun 5% tina total harga barang sareng biaya pengiriman domestik. Ieu di sisi rata, tempo sababaraha agén séjén ngecas fee jasa 8.6%.

Éta ogé nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan adat sareng kawajiban. Éta pikeun ngabantosan para nasabah kalayan pajeg béaya tinggi.

  • Rupa-rupa Métode Pembayaran

Aranjeunna nampi pangmayaran ti Paypal, transfer bank, MoneyGram, Western Union, sareng kartu Kredit.

  • Diskon Dina Sababaraha Métode Pangiriman

Aranjeunna ngarojong sauntuyan pengiriman barang kawas; DHL, EMS, Ups, FedEx, Air Parcel, jeung sajabana, aranjeunna masihan diskon 40% pikeun sababaraha pilihan pengiriman barang.

kontra

  • Situs Web Teu Gampang Digunakeun

Website maranéhanana bisa jadi modern, tapi lacks informasi tangtu. Contona, kaca "Kumaha Bhiner Gawé," "The FAQ" kaca, sarta "Coming Moal" kaca anu tricky maca. Nu ngajadikeun hésé pikeun klien pikeun meunangkeun informasi instan ngeunaan cara gawéna.

Ogé lacks saringan pikeun mantuan betah prosés pilarian. Hiji-hijina saringan anu aya dina halaman éta mangrupikeun saringan harga.

  • Métode anu teu jelas ngeunaan Rojongan Pelanggan

Aranjeunna gaduh tombol pitulung gancang dina halaman wéb na, tapi aya sababaraha petunjuk pikeun ngahubungi dukungan palanggan. Sareng jasana henteu sayogi 24 jam.

8. Tbfokus

Agen Taobao Tbfocus

Tbfocus, sapinuhna katelah fokus Taobao, tiasa ngabantosan anjeun mésér barang ti Taobao dina basa Inggris. Pilihan basa sanésna kalebet; Agén pameseran Rusia, Perancis, sareng Cina.

Fokus Taobao nyaéta agén Taobao AS. Nagara-nagara sanés anu aranjeunna nawiskeun jasa kalebet; Kanada, Inggris, Perancis, jsb.

Naros

  • Rojongan Palanggan

Aranjeunna gaduh staf anu gancang sareng dipercaya. Sajaba ti éta, staf téh gancang mantuan lamun aya masalah. Tbfocus gaduh pilihan komunikasi email sareng obrolan anu sayogi.

  • Teu Minimum Order

Fokus Taobao henteu peryogi pesenan minimum pikeun barang. Éta hartosna anjeun tiasa mésér barang naon waé dina jumlah anu anjeun pikahoyong.

kontra

  • Biaya Pangiriman Anu Luhur

Fokus Taobao gaduh biaya pengiriman anu luhur. Ulasan nunjukkeun yén aranjeunna gaduh biaya disumputkeun anu ngajantenkeun ongkos pengiriman mahal.

9. Wegomeuli

Wegomeuli Agen Taobao

Wegobuy mangrupakeun salah sahiji agén balanja Taobao panganyarna dina pasar Cina.

Éta nyayogikeun balanja sareng jasa pengiriman Taobao. Tim maranéhanana ngandung sababaraha ahli industri pangalusna. WeGoBuy meuli produk pikeun konsumén ti platform pihak katilu sakumaha dipilih. Disarankeun yén anjeun tiasa ngira-ngira biaya pengiriman internasional sateuacan nempatkeun pesenan. Nalika anjeun nempatkeun pesenan sareng mayar éta kalebet biaya pengiriman domestik anu mungkin, agén bakal ditugaskeun, mayar anu ngajual sareng ngagaleuh pikeun anjeun.

Produk anu dipésér bakal dikirim ka gudang WeGoBuy anu aya di Huizhou, propinsi Guangdong di Cina kalayan periode neundeun gratis 180 dinten.

Naros

  • Gampang Nganggo Panganteur

Wegobuy gaduh antarbeungeut anu gampang napigasi. Hal ieu ngamungkinkeun klien méakkeun kirang waktos figuring kaluar kumaha carana make loka.

  • Poto Inspeksi Gratis

Aranjeunna nyayogikeun poto pamariksaan gratis ka klienna. Sajaba ti éta, maranéhna moal ngecas nanaon tambahan pikeun ngirim Anjeun gambar produk.

  • Pilihan pamayaran

Éta ngagaduhan sababaraha metode pamayaran anu masihan palanggan rupa-rupa pilihan pikeun mésér jasana. Aranjeunna ngidinan Visa, Master Card, Paypal, jsb.

kontra

  • Biaya jasa 5%

Sanaos ieu mangrupikeun biaya jasa rata-rata, sababaraha palanggan ngawadul éta dina sisi anu langkung luhur. Aranjeunna ngecas 5% tina total biaya barang.

  • Teu App Mobile

Wegobuy teu boga hiji aplikasi nu konsumén bisa dipaké dina alat pinter maranéhanana.

10. Yoybuy

Agen Yoybuy Taobao

Yoybuy nyayogikeun dua jinis jasa. Anu kahiji nyaéta jasa agén khas Taobao sedengkeun anu kadua nyaéta jasa neraskeun. Luhureun sadaya, aranjeunna nawiskeun harga anu lumayan pikeun produkna.

Éta ogé janten dina daptar agén Taobao Inggris. Panginten anu pikaresepeun nyaéta aranjeunna ogé nawiskeun jasa dukungan Rusia. Dijalankeun antara 9:30 am sareng 6:30 pm.

Aranjeunna gaduh fitur anu sami sareng Superbuy. Lamun meuli produk pikeun kahiji kalina dina website maranéhanana, anjeun meunang kupon $10.

Naros

  • Gampang Paké Website

Aranjeunna mibanda hiji diakses, ramatloka stylish. Sumawona, Yoybuy ogé gaduh pilihan akun online. Éta ngajantenkeun agén Taobao AS anu saé.

  • Rupa-rupa Métode Pembayaran

Aranjeunna nyadiakeun padika pembayaran aman. Metodeu pamayaran kalebet; Kartu kiridit Visa, kartu kiridit Master, Western Union, jsb.

  • kualitas Inspection

Aranjeunna nyayogikeun pamariksaan gratis pikeun unggal produk.

kontra

  • Fee Service Tinggi

fee jasa maranéhanana rada luhur, jeung maranéhna teu boga Paypal salaku pilihan pamayaran.

  • Service Palanggan slow

Harita ti klien saméméhna némbongkeun yén maranéhna slow ngabales queries customer.

Kumaha Pilih Agén Taobao?

Firstly, lamun datang ka picking a Agén Taobao, aya seueur hal anu kedah difokuskeun unggal waktos. Upami anjeun milarian dina Google atanapi Taobao, aya seueur pangirim ti daratan Cina ka Hong Kong.

Ieu lima hal anu anjeun tiasa milarian nalika milih agén Taobao profésional pikeun dianggo.

#1. Rojongan Palanggan

Pangrojong pelanggan penting pisan. Cara agén ngarawat konsuménna bakal nyarioskeun ka anjeun seueur ngeunaan jasa anu aranjeunna tawarkeun.

Anjeun tiasa nengetan hal vital. Éta kalebet pilihan kontak anu sayogi, jam operasina, profesionalisme, sareng kumaha ramahna kana patarosan.

Anjeun tiasa pariksa Leeline Sourcing urang ngahubungan kami / rojongan customer kaca. Éta ngagaduhan sadaya inpormasi anu penting, kalebet alamat detil opat lokasi kantor anu béda.

#2. Reputasi

Reputasi agén Taobao bakal nyarioskeun ka anjeun naha ngagunakeunana atanapi henteu. Anjeun tiasa manggihan saloba ulasan sabisa dina platform review béda sapertos Reddit, Trustpilot, jsb.

Coba milarian ulasan positif sareng négatip pikeun ngartos naon anu bakal diarepkeun. Lamun agén boga ulasan positif wungkul, éta jadi curiga. Éta sabab tiasa janten ulasan palsu.

Disarankeun bacaan: Ulasan Alibaba

#3. Jasa nawaran

Luangkeun waktos pikeun ngartos jasa pengiriman Taobao anu aranjeunna gaduh unggal waktos. Sababaraha jasa tiasa mahal atanapi langkung lami dugi ka anjeun.

Ogé, panggihan naha aranjeunna nyayogikeun asuransi, ukur ukuranana, sareng nyandak poto bungkusan.

#4. Harga

Biaya jasa béda ti agén ka agén. Panggihan biaya jasa unggal agén.

Oge, panggihan ongkos pengiriman barang maranéhanana jeung kurs, nu bisa geus disumputkeun waragad paling kali.

#5. Friendliness pamaké tina Website

The gampang panganteur ramatloka, nu gampang éta pikeun manggihan produk. Eta hartina anjeun méakkeun kirang waktos manggihan produk. Nalika milih agén Taobao, pastikeun halaman wébna gampang pikeun napigasi.

Disarankeun bacaan: TOP 70 Pangalusna Cina Sourcing Agen Company
Disarankeun bacaan: Pangalusna 20 Agen Sumber AS
Disarankeun bacaan: Agen Impor Cina

Kumaha Kuring Bisa Mésér Ti Agén Taobao?

https://www.youtube.com/watch?v=42NfqSmSWOY

Mésér ti agén Taobao ngalibatkeun sababaraha léngkah. Ieu mangrupikeun sababaraha prosés anu anjeun tiasa ngaliwat sareng agén Taobao.

Lengkah 1: Nempatkeun Urutan

Léngkah munggaran pikeun mésér barang ti agén Taobao nyaéta nempatkeun pesenan. Anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku angkat ka toko Taobao anu anjeun pikahoyong sareng milarian barang anu anjeun hoyong mésér.

Sakali dina situs, kumpulkeun tautan barang anu anjeun pikahoyong. Tempelkeun tautan kana rohangan input anu anjeun mendakan dina situs wéb agén Taobao.

Pasang pesenan anjeun ku mencét tombol tambihan kana karanjang. Barang-barang éta teras sayogi dina karanjang balanja anjeun.

Aya seueur hal anu kedah diperhatoskeun nalika nempatkeun pesenan. Sababaraha di antarana nyaéta;

A. Naha Websitena Mibanda Sababaraha Pilihan Basa?

Seuseueurna situs agén Taobao gaduh tarjamahan basa Inggris. Tarjamahan kadang henteu cekap sareng sesah dibaca. Janten, ieu ngagaduhan kasempetan anu ageung upami katerampilan basa Inggris agén henteu saé.

Pilari pilihan basa anu sanés upami sayogi. Contona, Rusia, Spanyol, Perancis, jsb Tapi, teu gampang pikeun manggihan ramatloka Taobao dina basa anjeun.

B. Naha Agén Taobao Bisa Mésér Barang Anjeun?

Item anu digolongkeun kana kategori di handap ieu panginten peryogi perhatian khusus.

  • barang diwatesan
  • Barang maya
  • barang branded
  • Barang gedé

Upami barang anjeun kalebet dina kategori di luhur, konsultasi heula ka agén sateuacan ngadamel pesenan. Naha anjeun hoyong mendakan barang-barang anu paling laris sareng laris di Cina? Di dieu nu luhureun tujuh item anjeun tiasa mertimbangkeun.

C. Dupi abdi tiasa Napigasi Website Maranéhna Jeung Gampang?

Tingali naha anjeun tiasa ngatur pikeun nganapigasi halaman wéb nyalira. Lamun website kabukti nangtang pikeun nganapigasi, néangan ramatloka séjén pikeun ngagunakeun.

Lengkah 2: Jieun pamayaran

Saatos nambihan sadaya barang Taobao, anjeun badé mésér kana karanjang, mayar heula anjeun.

Tambahkeun jumlah total biaya barang kana akun anjeun. Duit anu anjeun bayar nyaéta kanggo ngagaleuh barang-barang sareng ngirimkeunana ka gudang agén.

Pertimbangkeun pointers di handap ieu nalika mayar.

A. Nilai tukeur

Nilai tukeur boh tetep atanapi real-time. Agén ngagunakeun salah sahiji dua. Pastikeun anjeun milih deal pangalusna.

Pertimbangkeun kanyataan yén Nilai tukeur fluctuates iraha waé.

B. Pilihan Pembayaran

Sakumaha urang terang, tiasa aya métode pembayaran béda pikaresep ku suppliers Cina. Kitu ogé, agén Taobao anu béda nawiskeun pilihan pamayaran anu béda. Éta tiasa Paypal, Western Union, transfer bank, jsb.

Pilih agén sareng metode pamayaran anu gampang. Sumawona, pertimbangkeun biaya transaksi tina metode pamayaran anu anjeun pilih.

Hambalan 3: Panyimpenan

Nalika anjeun mayar heula, agén Taobao ngagaleuh barang-barang pikeun anjeun. Butuh kira-kira 2-3 dinten kanggo barang dugi ka gudang agén.

Sakali aranjeunna dugi ka gudang, aranjeunna komunikasi sareng anjeun. Anjeun tiasa menta gambar atawa video tina item. Anjeun ogé tiasa resep yén aranjeunna ngabongkar kotak barang. Pondokna, ieu ngajadikeun eta torek jeung ngurangan fee pengiriman barang.

Aya ogé sababaraha hal nu peryogi mertimbangkeun lamun datang ka gudang. The pointers handap sababaraha di antarana.

A. Naha Agen Taobao Nawiskeun Panyimpen Gratis?

Henteu sadayana agén nawiskeun panyimpenan gratis. Lantaran kitu, anjeun kedah mertimbangkeun sabaraha lila agén daék nyimpen barang-barang di gudangna.

Salaku tambahan, penting pisan upami anjeun mésér barang anu bakal sumping dina tanggal anu béda.

B. Naha Agen Taobao Nyadiakeun Gambar Gratis kanggo Pamariksaan Kualitas?

Gambar penting sabab mantuan Anjeun pikeun ngaidentipikasi flaws. Sumawona, aranjeunna ngabantosan mastikeun anjeun kéngingkeun barang anu leres. Anjeun oge mariksa lamun item meets ekspektasi Anjeun.

Sababaraha agén Taobao nyandak gambar éta gratis, sedengkeun anu sanésna tiasa mayar biaya pikeun ngalakukeunana.

Lengkah 4: Pamayaran Kadua sareng Pengiriman

Sakali barang aya di gudang agén, aranjeunna ngawartosan anjeun. Éta ogé menta pembayaran kadua. Paling bakal ngirim pamundut via email.

Pikeun pamayaran kadua sareng pamayaran terakhir, tambahkeun artos ka akun anjeun deui.

Pas pamayaran réngsé, agén ngirim bungkusan anjeun sareng masihan anjeun nomer pelacak.

Aya sababaraha hal penting anu kedah diperhatoskeun nalika anjeun ngahontal fase ieu ogé.

A. Kumaha Affordable Nyaeta Fee Pangiriman?

Pilih agén Taobao profésional anu nawiskeun biaya pengiriman Taobao pangsaéna. Pastikeun éta biaya anu anjeun mampuh.

B. Naon Pilihan Pangiriman Anu Sadia? sareng nu mana anu abdi kedah dianggo?

Pariksa pilihan pengiriman barang anu ditawarkeun agén anjeun. Alatan komunikasi teuas, anjeun tiasa pariksa pasti ongkos kiriman on Alibaba, teras pilih jasa pengiriman barang anu pangsaéna ti dinya.

Palayanan pengiriman anu pangsaéna kedah gaduh waktos pangiriman anu cocog sareng cara anu saé pikeun ngalacak bungkusan éta. Ogé, pertimbangkeun clearance khusus nalika milih metode pengiriman.

Lengkah 5: Kadatangan Barang

Barang butuh antara 5-20 dinten dugi, gumantung kana dinten miang. Éta ogé gumantung kana metode kiriman anu anjeun anggo sareng dimana bungkusan bakal angkat.

Disarankeun bacaan: 1688 vs Taobao
Disarankeun bacaan: Cina replika borongan

Milarian Agen taobao pangsaéna?

Leeline Sourcing ngabantosan anjeun milarian pabrik, kéngingkeun harga anu berpatutan, ngiringan produksi, mastikeun kualitas sareng nganteurkeun produk ka panto.

Disarankeun bacaan: Pangalusna 10 Alibaba Freight Forwarders
Disarankeun bacaan: Pangsaéna 20 Situs balanja Online Cina pikeun Mésér Grosir
Disarankeun bacaan: Pajak Impor Ti Cina Ka AS

FAQs Ngeunaan Agén Taobao

Naon Anu Kuring Bisa Dibeuli Ti Agén Taobao?

Anjeun tiasa mésér barang anu anjeun pikahoyong ti agén Taobao. Ampir sajumlah barang anu henteu terbatas pikeun digaleuh tina Taobao.com. Tapi item séjén butuh anjeun konsultasi ka agén saméméh nyieun beuli a.
Éta kalebet barang-barang anu kalebet barang-barang anu diwatesan, barang virtual, barang bermerek, produk tradisional Asia sareng barang ageung.

Kumaha Kumaha Kuring Milarian Agén Taobao Asli?

Cara anu pangsaéna pikeun milarian agén asli nyaéta ngalakukeun panalungtikan online. Pilarian upami agén Taobao gaduh metode pamayaran anu fleksibel, contona, Paypal. Sadayana terang kumaha carana mayar via PayPal komo narima duit dina eta. Ogé, panggihan naha aranjeunna nganteurkeun di daérah anjeun.

Agen Taobao Mana Anu Pangsaéna?

Kecap 'pangalusna' nyaeta subjektif. Agén anu pangsaéna nyaéta anu nyayogikeun kabutuhan balanja Taobao anjeun. Tapi, komunitas sapertos Reddit mangrupikeun anu pangsaéna pikeun didatangan pikeun kéngingkeun ulasan jujur ​​​​saurang agén anu pangsaéna dina waktos ayeuna.
Tanggapan jalma ngabantosan anjeun ngaidentipikasi ulasan customer asli. Janten, anjeun tiasa mendakan agén anu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Awas pikeun agén anu ngan ukur nampi ulasan anu positif. Éta sabab kadang aranjeunna mayar jalma pikeun ulasan.
Luhureun sadaya, anjeun tiasa kéngingkeun kualitas anu dijamin jasa di Leeline Sourcing.

Saha Agén Taobao Paling Murah?

Agen Taobao paling murah, numutkeun Reddit, nyaéta Wegobuy sareng Basetao. Tapi, teu aya rugina dina ngalakukeun panalungtikan deui.
Anjeun ogé tiasa ningali jasa-nambah nilai sareng fitur agén Taobao. Lamun nganggap nilai, balik pikeun Leeline Sourcing.

Naha Kuring Peryogi Agén pikeun balanja di TaoBao.com?

Upami anjeun pembeli internasional anu henteu ngartos basa Cina, pertimbangkeun ngagunakeun agén Taobao.
Alesanna nyaéta Taobao.com mangrupikeun versi Cina tina Alibaba anu hartosna basa tiasa janten panghalang. Anjeun ogé kedah nganggo agén upami anjeun teu gaduh akun e-dompét Cina.

Dupi abdi tiasa balanja di Taobao.com Tanpa Pitulung Agén?

Upami Anjeun gaduh e-dompét Cina jeung nyaho sababaraha Cina, Anjeun bisa ngalakukeunana sorangan. Sababaraha padagang Taobao tiasa nyarios sababaraha basa Inggris bahkan nyandak pamayaran internasional. Tapi harga maranéhanana leuwih luhur.

Naha Kuring Bisa Mésér Tanpa Watesan Ti Taobao?

Anjeun tiasa mésér produk naon waé anu anjeun pikahoyong di Taobao. Hiji-hijina faktor ngawatesan nyaéta pengiriman barang. Sababaraha barang sapertos DVD, produk digital, senjata, atanapi zat cair henteu cocog pikeun pengiriman internasional.
Barang-barang sanés sapertos batré ngan ukur tiasa dikirim upami beuratna sahandapeun 2 kg.

Mata Uang Naon Anu Bisa Anjeun Bayar ka Agén Taobao?

Paling transaksi bisa lumangsung dina Yuan Cina. Penting pikeun terang yén kurs mata uang tiasa bénten sareng robih ti waktos ka waktos.

Naha Agen Taobao Tanggung Jawab pikeun Barang Rusak Salila Pengiriman?

Agén Taobao ngabungkus bungkusan kalayan ati-ati sareng kaahlian pikeun ngahindarkeun karusakan. Janten aranjeunna moal nanggung tanggung jawab pikeun karusakan naon waé.
Tapi, sababaraha agén nyayogikeun asuransi pikeun bungkusan. Eta hartina asuransi nyertakeun karuksakan.

Naon Anu Bakal Kajadian Upami Agen Taobao Nyampur Warna atanapi Ukuran?

Agén Taobao pariksa barang sateuacan dikirim. Sababaraha nyayogikeun jasa pamariksaan kualitas gratis, sedengkeun anu sanésna peryogi anjeun mayar éta.
Pamariksaan kualitas ngalibatkeun aranjeunna unboxing barang. Salaku tambahan, aranjeunna nyandak gambar sareng pidéo salami prosésna. Salian ti éta, aranjeunna ogé ngirimkeun salinan ieu ka anjeun pikeun dipariksa silang.

Naha Taobao mangrupikeun Agen?

Taobao sanes agén tapi platform balanja Cina online. Jalma, pausahaan, atawa organisasi éta meuli barang pikeun konsumén dina Taobao nyaéta agén Taobao.

Naha Kuring Kudu Mayar Biaya Pendaptaran pikeun Agén Taobao Pikeun Mésér Barang Kanggo Kuring?

Agén Taobao henteu peryogi biaya pendaptaran pikeun anjeun mésér barang. Tapi anjeun bakal kudu nyieun hiji akun dina ramatloka agén anjeun.
Rekening ieu pikeun nambahkeun barang kana karanjang jeung nyieun pangmayaran jadi nu agén bisa meuli barang-barang.

Sabaraha biaya anu kuring mayar ka Agén Taobao?

Anjeun mayar barang anu anjeun hoyong mésér, biaya jasa agén, sareng biaya pengiriman. Anjeun teu butuh fee transaksi.

Naha Agen Taobao Mayar Barang Anu Cacad?

Agén kedah mastikeun yén barang-barang éta henteu aya cacad. Janten, aranjeunna ngalakukeun pamariksaan kualitas sateuacan ngirim barang. Upami barang aya cacad, agén ngabantosan anjeun ngagentos atanapi ngabalikeun deui.

Naha Agén Taobao Bakal Tanggung Jawab Mayar Pajak?

Agén teu mayar pajeg pikeun barang. Anu mésér kedah mastikeun yén aranjeunna nengetan beurat barang-barangna. Éta ogé kudu Perhatoskeun kana undang-undang adat di nagarana.

Sabaraha Biaya Agén Taobao?

Biaya agén Taobao béda-béda ti agén ka agén. Harga industri standar antara 5% -8% tina total nilai pesenan. Tapi sababaraha agén mendakan diri ngecas biaya anu langkung luhur anu tiasa dugi ka 8.6%.
Sababaraha agén tiasa ngecas sakedik 3%, gumantung kana promosi atanapi rencana promosi VIP. Tapi loba ieu agén gaduh fee bursa mata uang disumputkeun. Sababaraha tiasa saluhur 7%.

Kumaha Leelinesourcing Ngabantosan Anjeun Mésér Ti Taobao di Cina

Leelinesourcing mangrupa salah sahiji mitra sourcing pangalusna. Sareng éta tiasa ngabantosan anjeun sumber barang dina Taobao kalayan gampang. Ieu rinci ngeunaan kumaha Leeline tiasa ngabantosan anjeun.

Pikiran Akhir ngeunaan Agen Taobao

Kalayan pangalaman balanja anu cukup di Taobao, anjeun bakal tiasa mendakan seueur produk kualitas luhur kalayan harga anu lumayan. Putusan Akhir Kusabab tujuan utama agén Taobao nyaéta pikeun ngalayanan konsumén asing, khususna anu henteu nyarios basa Cina.

Upami anjeun milarian mésér Cina ti Taobao, pertimbangkeun nganggo agén Taobao. Agén Taobao nawiskeun balanja sareng jasa pengiriman Taobao. Aranjeunna perantara antara Taobao sareng konsumén.

Aya seueur agén Inggris Taobao anu nawiskeun jasa Taobao paling murah di sakumna dunya. Cara anu pangsaéna pikeun milih agén Taobao nyaéta ngartos kabutuhan anjeun. Saatos éta, anjeun tiasa ngalakukeun panalungtikan agén dumasar kana kabutuhan éta.

Dina sagala kaayaan, Leeline Sourcing bakal nangtung di sisi anjeun sareng nawiskeun jasa kualitas. Upami anjeun milarian agén Taobao profésional, ngahontal kami ayeuna!

Naha anjeun hoyong suksés bisnis impor?

Sharline

Hei, abdi Sharline, ko-pangadeg LeelineSourcing. Kami parantos ngabantosan 2000+ konsumén impor ti Cina.

Naha anjeun hoyong harga anu langkung saé pikeun produk atanapi pengiriman?

Sakumaha damel pos ieu?

Klik dina béntang pikeun meunteun éta!

rating rata 4.8 / 5. Nomer sora 4

Henteu aya sora salamina! Janten anu pangheulana dinilai pos ieu

Anjeun parantos manggihan pos ieu mangpaat ...

Tuturkeun kami média online!

Hapunten anu pos ieu teu kapaké anjeun!

Hayu urang ningkatkeun pos ieu!

Sebutkeun kami kumaha urang tiasa ningkatkeun pos ieu?

Sharline

Artikel ku:

Sharline Shaw

Hei Abdi Sharline, pangadeg Leeline Sourcing. Kalayan 10 taun pangalaman dina widang sourcing di Cina, urang mantuan 2000+ klien ngimpor ti Cina, Alibaba, 1688 ka Amazon FBA atanapi shopify. Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan sourcing, pls ngarasa Luncat ka taros Kami.